przetlumaczycie ? najlepiej na dzisiaj

Temat przeniesiony do archwium.
kto bedzie tak mily i przetlumaczy mi smsa z polskiego na wloski ? najlepiej na dzisiaj:

czesc kotku. co porabiasz. ja nie moge przestac o tobie myslec. chodze po domu i tesknie. dobrze, ze juz jutro wracasz. nie moge sie doczekac, az cie wreszcie zobacze. kocham cie. pa

jesli to jest wazne to zaznaczam ze smsa pisze facet ..czyli ja.. do swojej dziewczyny
Ciao amore,cosa fai di bello?Io non riesco a smettere a pensare a te,cammino nella casa e provo una grande nostalgia.Per fortuna che torni domani,non vedo l'ora di rivederti.Ti amo
Sorry powinno byc "...smettere di..." :-)
PS.ładny sms ;-)
Ciao Gattina, Che stai facendo? Io non riesco a smettere di pensarti. Sto girando per la casa e sento la tua mancanza. Meno male che domani torni.
Non vedo l'ora di vederti. Ti amo. Ciao
hehe.. dziekuje za tlumaczenie i dziekuje, ze ladny sms :D pa
Nie ma sprawy ,zawsze do uslug ;-) No i musze przyznac ze to niespotykana rzadkość na tej stronie, żeby to wlasnie mężczyzna pisał do dziewczyny po włosku, z reguly dzieje sie na odwrót.Ale mi sie to bardzo podoba :-))) Wiec jesli masz jeszcze jakies pytania to wal smialo!!
dziekuje ale nie mam wiecej pytan :) kiedys wyslalem jej smsa po francusku. teraz po wlosku. moze to troche dziwne ale w koncu kobiete trzeba zaskakiwac no nie :P jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
napisz jesli chcesz gg#:1739394
Dzieki, na pewno sie odezwe, do uslyszenia
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa