...moze jutro rano?? Przetlumaczycie??? PLEASE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Juz pozno, noc, ale gdy wstaniecie rano, albo jeszcze nie spicie to PROSZE O POMOC... Chodzi mi tylko o sens...:

"Chyba mam zepsuty tel.komorkowy.Przychodza do mnie nie w calosci sms-y (lub puste bez zadnego tekstu) i na odwrot: te wysylane przeze mnie koncza sie gdzies w polowie... Ale mam nadzieje, ze ta wiadomosc dojdzie do Ciebie w calosci (?). Tak, masz racje, w zyciu licza sie tylko chwile... I czekam na te spedzone razem z Toba!... Mam nadzieje, ze milo spedziles sobotni wieczor (obydwoje jestesmy diabelkami:-)) i dobrze sie bawiles. Zycze Ci udanej zabawy rowniez dzisiaj (chociaz beze mnie)... Niestety, weekend sie konczy... Wiesz juz, kiedy do mnie znow przyjedziesz? Daj mi znac"

Dziekuje, dziekuje!!!
Mi sebra di aver il cell guasto.Ricevo i messaggi che non si riescono a leggere oppure non si vede nulla.Succede anche al contrario cioe' anche quelli che mando io non sono completi.Spero,pero',che questo messaggio lo riceverai cosi come e' (?). Si,hai ragione,nella vita ci contano solo gli attimi,i momenti..E aspetto quelle passate insieme a te!Spero tanto che ti sia divertito il sabato sera (tutti e due siamo i diavoletti ;-)). Ti auguro un buon divertimento anche oggi (anche se senza di me)..Purtroppo il weekend sta per finire...Ormai sai quando verrai da me?? Fammi sapere

;-)
Anastazja20, aniol z Ciebie. Dziekuje!
Nie ma sprawy, zawsze do usług ;-))