W zwiazku z zaistniala dzis rano sytuacja gdzie jedna z gosci zwrocila sie z prosba o przetlumaczenie ktrotkiego tekstu a otrzymala tekst obrazliwy jako zart w zlym guscie zwracam sie z prosba do wszystkich uzytkownikow,ktorzy nie znajac jezyka prosza o tlumaczenia by czekaci na potwirdzenie lub prosili o takowe poniewaz tylko w ten sposob mozecie uniknac tego by wasz sms nie byl o zupelnie innej tresci albo wrecz obrazliwy dla tego ,ktory go otrzyma.
Skontaktowalam sie z adminem i podpowiedzial mi by otworzyc nowy temat z tym wpisem.To samo zrobilam w Ksiedze Gosci.
Chce zaznaczyc ,ze sa to zadkosci prawdziwi uzytkownicy raczej staraja sie sobie pomagac i takie wyjatki sa naprawde bardzo przykre.
Chcialam i wielokrotnie prosilam osobe zaiteresowana o kontakt na forum lub na g-g poniewaz wpisy zostaly usuniete-byly dosc wulgare....lecz mi nie odpowiedziala---byc moze stracila wiare w dobre intencje osob,ktore tu bywaja....a to jest wlasnie przykre i pozostala w bardzo zenujacej sytuacji.....ja nie wiem jak jej pomoc ...ale wiem ze ten wpis moze pomoc wielu z was by nigdy nie znalezli sie w podobnej sytuacji.
Pozdrawiam