potrzebuje przetlumaczenia !

Temat przeniesiony do archwium.
myslalam o tobie .jestem dla ciebie za glupia.strasznie zle sie z tym wszystkim czuje.wiem juz teraz ze nie powinnam mowic ci o swoich uczuciach,ani o nich pisac.czuje sie podle,bo zostalam odepchnieta-ale nie mam do ciebie zalu,i nie gniewam sie.
mysle ze i ja zaczne sie od ciebie izolowac,i powiem ci ze bardzo,ale bardzo boje sie tych 2 tygodni,ktore chyba spedze z toba.
pensavo a te!sono troppo stupida per te. Mi sento male con tutto questo. So ormai che non avrei dovuto ne 'dirti ne ' scriverti dei miei affetti. Mi sento miseramente, perche' sono stata respinta - pero' non ti serbo rancore, non sono arrabbiata con te. Penso di isolarmi da te anch'io. e Ti dico che ho tanta paura di queste due settimane che probabilmente passero' con te.
przetlumaczycie mi!!!

tu sei quella che dormiva vicino a me??

Sai che ti stavo pensando!Piccola,poco importa i tuoi occhi mi sono entrati nell cuore!Da subito!!
Ty jesteś tą która spała obok mnie??

To drugie już Ci Dori przetłumaczyła w innym temacie :] Wiesz, że właśnie o Tobie myślałem?! Malutka(?) mało co ma teraz znaczenie, Twoje oczy "weszły mi do serca" Od razu(?) Sprawdż jeszcze w tym innym temacie, nie pamiętam już którym...
wiesz co???Daj mi po prostu ten twoj cholerny adres domowy a ja Ci wysle zdjecia!!!!Bo nie mam pojecia,czy myslisz o mnie i pewnie sie juz nie dowiem!!jedno wiem napewno.....nie jestem taka niska jak Ci sie wydaje ale za to moja kolezanka tak!!!Ratuj....bo nie wiem co robic!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech mi ktos to przetlumaczyyyyyyyyyy!!Teraz !!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaa
hmmm..to juz nie istotne!!!ok!papapa
hmmm..to juz nie istotne!!!ok!papapa
Temat przeniesiony do archwium.