"Zdjęcia, które chciałem na pewno są twoje, podzielam całkowicie szacunek wobec A. W każdym razie nie przejmuj się, musisz być trochę cierpliwa, a zobaczysz, że wszystko się ułoży. Być może P. był wstrząsnięty historią z A., ale to jest nic innego tylko jego sposób reagowania. Trzeba go zrozumieć. Siła, która musi ci pozwolić iść dalej pomimo tej sytuacji trochę nierealnej, jest ta aby widzieć dorastające twoje stworzenia.
Niestety (ty to wiesz lepiej ode mnie) to jest instynkt macierzyński i biada (uwaga) gdy pewnego dnia będziesz musiała uświadomić sobie,że go już nie masz!!!
Jest mi miło,że masz piękne o mnie wspomnienia, to mi daje domyślenia, ze chociaż z tobą udało mi się dopasować (dosł.dostroić). Już minęly dwa miesiące do kiedy mieszkam w domu mojej mamy, i od kiedy M. ciągle próbuje nagłonić mnie do powrotu. Nie daje się przekonać , że pomiędzy nami skończone. Najgorsze przyjdzie kiedy to zrozumie (przekona się do tego). Wiem,że teraz nadchodzą najgorsze dni dla mnie, pelne kłotni, szantażu,adwokatów itd...koniec z nudzeniem cię o tym.
zdjęcia ci wyślę jak tylko naprawię computer."
Mogą ewentualnie nie zgadzać się rodzaje-męski żenski.