Desperacko szuka pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
Pomoże mi ktoś to przetłumaczyć, bardzo to dla mnie ważne..... ,, co zły jesteś? to ja powinnam...piszesz mi że chcesz wyjechać a myślałam że jak popracuje to razem gdzieś wyjedziemy ale tobie to nawet do głowy nie wpadło żeby sie zapytać... niestety wiesz że musze pracować, pieniądze z nieba nie spadają a ja studjuje i do tego pracuje i nie mam wogóle odpoczynku, myślałam ze w tym roku popracuje i pojedziemy gdzieś razem ale skoro wolisz jechac z nimi nie ma sprawy...najbardziej mnie boli że nawet nie zapytałeś....,, DZIEKI WIELKIE Z GÓRY BARDZO MI ZALEŻY NA CZASIE
sei arrabbiato con me? io devo essere arrabbiata...scrivi che vuoi partire, pero' io pensavo di lavorare un po' e di andare insieme da qualche parte, ma non ti e' nemmeno venuto in mente di chiedermi...purtroppo sai che devo lavorare. I soldi non cadono dal cielo e io studio e lavoro e non riesco nemmeno a riposare. Pensavo di lavorare in quest'anno e di andare con te in un posto, ma se preferisci andare con loro...non c'e' problema, ma la cosa piu' dolorosa e' quella che non mi hai neppure chiesto...

mniej więcej...

« 

Do autora strony - uwagi, propozycje

»

Studia językowe