Prosze pomozcie 10 zdan z kolorami

Temat przeniesiony do archwium.
PROSZE panowie i panie jak nie napisze tego do jutra to dostane papcia:( .......please pomozcie
Napisz, a poprawimy, inaczej - purtroppo, non si puo! :)
tylko ja nie mam kompletnie pojecia jak to napisac. znam tylko 2 zdania nawet nie wiem czy dobre Mi piacciono i capelli gialli.
Mia casa sei blue.
Kombinuj dalej
la mia casa e' blu.
Panika pod koniec roku szkolnego? Znany objaw! Ale przypomnij sobie czasowniki "być" i 'mieć" i spróbuj ułozyć najprostsze zdania
mam zielony samochód
mój pies jest czarny
No, na pewno to umiesz!
hejka !!mam prozbe czy byscie moze dali mi jakies namiary na tekst włoski najlepiej juz przedłumaczony na polski!!moze byc prosty!!jestem poczatkujaca a w czwartek mam egzam ustny z wloskiego i kazal na pani opracowac jakis tekst taki do pol strony A4!prosze pomozcie
Słownik obrazkowy :) (nie obrażaj się, całkiem fajny)

http://www.fortunecity.com/millennium/skip/168/dictionary.html
To jak to, zdajesz egzamin i nic nie umiesz? I my ci mamy dac namiary na tekst, i jeszcze tlumaczony?...
O nie, to forum nie do tego sluzy! Egzamin ma sprawdzic co ty umiesz, a nie co my umiemy!
Madziusia, zitta! -:)
wiem wiem Sla:) ale zauważ, ze ona podała to zdanie, choc w wersji niepoprawnej:) (mia casa sei blue) a poprawiac można, vero?;)
Assolutamente si! :)) Tzn, masz racje, nie zauwazylam ze cos tam sama sklecila, masz racje, przepraszam! Nalezy popierac wszelkie wysilki dzialania samodzielnego! senz'altro! :)))
dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podaj maila
non fa niente:)dostosowuję się ściśle do Twoich zasad;)
co ty sla se myslisz! i tak jestes wredna..
nikt napewno cie nie lubi!
jesli tak wychodzisz ze swoja pomoca!
i przejedziesz sie jeszcze-zobaczysz!
Temat przeniesiony do archwium.