Napisz, a poprawimy, inaczej - purtroppo, non si puo! :)
[konto usunięte]
07 cze 2005
tylko ja nie mam kompletnie pojecia jak to napisac. znam tylko 2 zdania nawet nie wiem czy dobre Mi piacciono i capelli gialli.
Mia casa sei blue.
bestw
07 cze 2005
Kombinuj dalej
madziusia
07 cze 2005
la mia casa e' blu.
[konto usunięte]
07 cze 2005
Panika pod koniec roku szkolnego? Znany objaw! Ale przypomnij sobie czasowniki "być" i 'mieć" i spróbuj ułozyć najprostsze zdania
mam zielony samochód
mój pies jest czarny
No, na pewno to umiesz!
[konto usunięte]
07 cze 2005
hejka !!mam prozbe czy byscie moze dali mi jakies namiary na tekst włoski najlepiej juz przedłumaczony na polski!!moze byc prosty!!jestem poczatkujaca a w czwartek mam egzam ustny z wloskiego i kazal na pani opracowac jakis tekst taki do pol strony A4!prosze pomozcie
[konto usunięte]
07 cze 2005
Słownik obrazkowy :) (nie obrażaj się, całkiem fajny)
To jak to, zdajesz egzamin i nic nie umiesz? I my ci mamy dac namiary na tekst, i jeszcze tlumaczony?...
O nie, to forum nie do tego sluzy! Egzamin ma sprawdzic co ty umiesz, a nie co my umiemy!
sla
07 cze 2005
Madziusia, zitta! -:)
madziusia
07 cze 2005
wiem wiem Sla:) ale zauważ, ze ona podała to zdanie, choc w wersji niepoprawnej:) (mia casa sei blue) a poprawiac można, vero?;)
sla
07 cze 2005
Assolutamente si! :)) Tzn, masz racje, nie zauwazylam ze cos tam sama sklecila, masz racje, przepraszam! Nalezy popierac wszelkie wysilki dzialania samodzielnego! senz'altro! :)))