znów potrzebuje waszej pomocy -prosze

Temat przeniesiony do archwium.
pytasz jak czuje sie M...
Okropnie ,pewnie Twoj szanowny przyjaciel powiedzial Ci o wszystkim ...,trudno jej sie pogodzić z ta wiadomoscia ,tym bardziej ze stalo sie to nagle nikt nie przypuszczal ze stan zdrowia (....)jest az tak zly...mieszkala z nią od kiedy zaczela naukę na uniewersytacie, czyli ponad 4 lata... w piątek przeprowadza sie do mnie i mam nadzieje ze jakos sie pouklada,musi byc dobrze!
.....zastanawia mnie dlaczego tak sprytnie unikasz odpowiedzie na kilka moich pytan,obawa?... jesli tak to przed czym(kims)???.Pozdrawiam i caluje slodko.
proszę przetlumaczcie mi to ,to dla mnie bardzo wazne .
proszę Was bardzo...
chiedi come sta M...
terribile, sicuramente il tuo stimabile amico ti ha detto di tutto...non riesce a rassegnarsi a questa notizia, tanto piu' che questo era successo improvvisamente, nessuno supponeva che lo stato della salute di (...) fosse cosi' grave...abitava con lei da quando aveva cominciato lo studio all'universita' allora piu' che 4 anni. venerdi' si trasferisce da me e spero che si sistemi tutto in qualche modo, deve essere bene! penso perche' in modo cosi' furbo eviti le risposte a qualche mia domanda? una paura? se si', allora la paura di che cosa? (di chi?), saluti, e ti bacio dolcemente
Dzięki Madziusia bardzo

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka