czy mozecie mi pomoc i przetlumaczycie mi to? " oddaje ci ma dusze a z nia milosc bez granic,bede cie na zawsze kochac i nie zmienie zdania za nic.To uczucie we mnie plonie,i nigdy nie przestanie,na zawsze w moim sercu-tylko ty kochanie.Rozmawiajac z toba myslalam ze to sen,teraz jestes mi potrzebny do przetrwania jak tlen.Wiem ze to na ciebie czekalam cale zycie .ziekuje za wszystkie spedzone razem chwile.chcialabym byc jedynie z toba .Oddalabym za ciebie zycie-bez zastanowienia.Kiedy jestes przy mnie nic innego mi nie trzeba ,mam wrazenie ze trafilam do siodmego nieba,bo dzieki tobie naprawde chce zyc,zapomniec o problemach ,w euforie sie wzbic.To obled sercowy bez porownania z niczym,kiedy jestes przy mnie nic innego sie nie liczy.Pragne jedynie tego,by na zawsze tak zostalo,aby wszystko sie udalo,to jedyne me marzenie.Niech raz po mojej stronie stanie przeznaczenie.kiedy nadeszla pora rozstania ,pojawila sie ciemnosc co piekno pochlania.Caly czar prysl,lepszy swiat znikl,barwa szarosci przez wszystko przenikla.Czuje wielka pustke gdy cie przy mnie nie ma.Jestes jak najwspanialszy w swiecie srodek zloty,jedyne lekarswo na wszyskie cierpienia,kiedy jestes przy mnie swiat na lepsze sie zmienia.Tylko do ciebie nalezy moje serce.Milosc uskrzydla,uczy latac,za toba pojde w ogien,lub na koniec swiata" -wiem ze to troszke dlugie,ale baaaaaardzo prosze,pomozcie mi :-)))