mam piekno piosenke: paulina caine "once again"

Temat przeniesiony do archwium.
jesli ktos jest zainteresowany to moge przeslac, jest naprawde ladna
poslucham chetnie [email] dzieki sliczne z gorki:-)milego dnia zycze
ja tez chce:) [email]
ja z miłą chęcią bym posłuchała tej piosenki, prosze o przesłanie mi jej na maila [email]
I ja chętnie posłucham :) Bardzo proszę o pioseneczkę :) [email]
Takze chętnie posłucham
[email]
Ringrazio;)
ja też chętnie posłucham!! [email]
a ma moze ktos tłumaczenie?
albo słowa piosenki???

bede wdzieczna
tez proprosze: [email]
mam tyle na temat tej piosenki :
ale szukam słow :(
Wieczór był nadzwyczaj cichy i spokojny. Pełna tarcza metalicznie lśniącego księżyca toczyła sie niemrawo i bezgłośnie po beskresnej niewidzialnej linii niewzruszonego nieboskłonu.

Starsza, samotna kobieta usiadła wieczorem na swoim łóżku w skromnym, przytulnym pokoiku, przygotowując się do spokojnego snu.
W pewnym momencie poczuła małe ukłucie w okolicy serca. Uczucie to nie było jej obce i od razu zdała sobie sprawę, że ta noc będzie jej ostatnią.,Jednakże smutek nie ogarnął jej twarzy i nagła fala spontanicznych i radosnych wspomnień rozjaśniła jej poorane zmarszczkami oblicze. Uśmiechnęła się rzewnie.

Na jej twarzy można było zauważyc pełne odbicie żywych wspomnień i uczuć z przeszłości, kiedy często odczuwała jego ciepły oddech i delikatny dotyk jego rąk. Wiedziała, że nadszedl czas na ponowne połączenie się obu dusz, tym razem bez bólu, smutkui i rozpaczy.
Zawsze wierzyła, że prawdziwa miłość trwa wiecznie i dusze połączone w miłości przechodzą razem do następnego etapu.

Z uśmiechem na twarzy położyła się, zamknęła powoli powieki do snu, z którego już nigdy nie miała się obudzić aby połączyc się z nim w miłości na wieki.
jeżeli można to ja też bym bardzo prosiła:)
[email]
ciao. bardzo proszę o piosenkę .chętnie posłucham . z góry wielkie dzięki!!!!
[email]
ja tez poprosze;)
bardzo proszę o przesłanie piosenki .
[email]
:-) pozdrawiam
Mówicie o zespole T.O.E? To nie jest polska muzyka...no nie? :)
ja też poproszę:)
[email]

pozdrawiam ciepło
ja też poproszę [email]

Dzięki
Prosze o Te mega piosenkę bo dziś mija roczek z moja dziewczyną. I chcę miło spędzić ten wieczór. [email]
Ja też poproszę o tę piosenkę [email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa