czy ktos zyczliwy moze mi to przetlumaczyc, bardzo prosze
gdy bylam mlodsza moja pasja bylo rysowanie, a teraz z pewnoscia nie potrafilabym narysowac najprostszej rzeczy. calym sercem kocham taniec i muzyke, delektuje sie kazdym dzwiekiem. wsrod muzyki i tanca czuje sie jak w siodmym niebie, to mi daje wielka radosc. pytales czy jestem szczesliwa: otoz jestem, gdy znajduje sie daleko od domu, pomiedzy obcymi ludzmi, gdyz wtedy czuje sie swobodnie, wolna jak ptak moge byc soba. jestem przekonana, ze prawdziwe szczescie, jest jeszcze przede mna. chce, abys wiedzial, ze jestem wrazliwa romantyczka, marzycielka i bardzo delikatna dziewczyna, mam duzo w sobie sprzecznosci, poniewaz moja druga strona jest zupelnie inna, trudny charakter, temperament, ktorym moglabym obdarzyc niejedna osobe, czsem zlosliwa. jestem jak mieszanka wybuchowa, wiec moze zastanow sie czy chcesz wogole mnie znac, zanim to zajdzie za daleko. pewna kobieta powiedziala mi kiedys, ze ze moze i mam slodka anielska twarzyczke, i wygladam na pozor niewinnie, ale ona i tak wie, ze mam charakterek, taki aniolek z rozkami.