kto przetłumaczy

Temat przeniesiony do archwium.
Fiore mio ogi sto meglio. Tu Tesoro stai bene? Mi pensi perche io ti pens sempre e tanto. Ti mando grande e dolce bacio. Mi manchi
Fiore sai che anche tu sei dentro di me. Ti penso sempre. Mi manchi veramente tanto e ho voglia di te. Buona giornata Tesoro mio. Ti voglio tanto bene.
Buona giornata anche a Te L'ucellino mio. Ti mando tanti dolci baci che arrivano dal cuore.
Buona notte anche a te fiore mio. Mi manchi anche tu. Ho veramente tanta nostalgia di te. Sogni d'oro mio dolce Passerotto. Grande bacio. Pensami.
Mi pensi tanto peroto scrivi poco. Sei moltoto impegnato. Ti mando grande e dolce bacio dal cuore. Anche io ti voglio tanto, tanto bene. Buona serata.
Ciao Fiore dolce mio. Secondo me tu sei inpegnato di piu. Io oggi sto male. Queste pastiglie che ho prezo ieri non vanno bene per me. Ti penso uguale
Si fiore ti ho mandato questo sms. Ti spiego quando ci sentiamo. Ti mando unaltro bacio.
Fiore mio problemi non cisono. Grazie di telefono, arrivato oggi. Mi piace molto, grazie mile dolce fiore mio. Grande bacio
Mój kwiatku, dzisiaj czuje sie lepiej. A ty skarbie dobrze sie czujesz? Myslisz o mnie, bo ja o tobie mysle zawsze i bardzo duzo. Przesyłam ci dużego i słodkiego buziaka. Tęsknie za tobą.
Kwiatku, wiesz, że ty też jestes we mnie. Ciagle o tobie myslę. Naprawde badzo tęsknię i chce ciebie(mam na ciebie ochote;). Miłego dnia, mój skarbie. Bardzo, bardzo cie lubię.
Miłego dnia takze dla ciebie, mój ptaszku. Posyłam ci słodkie całuski, płynace z serca. Dobrej nocy także dla ciebie, moj kwiatku. Tez mi cie brak. Czuje wielka tęsknote za tobą. Złotych snów mój słodki Wróbelku. Duzy buziak. Myśl o mnie.
Myslisz o mnie wiele, jednak piszesz mało. Jestes bardzo zajety. Przesyłam ci dużego i słodkiego całusa od serca. Tez cie bardzo, bardzo lubie. Miłego wieczoru.
Czesć mój słodki kwiatku. Według mnie jesteś bardzo zajety. Żle sie dzisiaj czuje. Te tabletki, które wczoraj wziąłem/wzięłam nie robia mi dobrze. Mysle o tobie tak samo.
Tak kwiatku, wysłałem/am ci tego smsa. Wyjaśnie ci kiedy sie usłyszymy. Posyłam nastepnego całusa. Kwiatku, nie ma problemów. Dzieki za telefon, nadszedł dzisiaj. Bardzo mi sie podoba, bardzo dziekuje mój słodki kwiatku. Duzy buziak.
Ładne kwiatki...heh, śmiesznie to wygląda, tyle razy powtórzone"kwiatku"...
Heh, Kwiatuszek się zabrał za to, co jego :)))
;p

« 

Życie, praca, nauka