Mój kwiatku, dzisiaj czuje sie lepiej. A ty skarbie dobrze sie czujesz? Myslisz o mnie, bo ja o tobie mysle zawsze i bardzo duzo. Przesyłam ci dużego i słodkiego buziaka. Tęsknie za tobą.
Kwiatku, wiesz, że ty też jestes we mnie. Ciagle o tobie myslę. Naprawde badzo tęsknię i chce ciebie(mam na ciebie ochote;). Miłego dnia, mój skarbie. Bardzo, bardzo cie lubię.
Miłego dnia takze dla ciebie, mój ptaszku. Posyłam ci słodkie całuski, płynace z serca. Dobrej nocy także dla ciebie, moj kwiatku. Tez mi cie brak. Czuje wielka tęsknote za tobą. Złotych snów mój słodki Wróbelku. Duzy buziak. Myśl o mnie.
Myslisz o mnie wiele, jednak piszesz mało. Jestes bardzo zajety. Przesyłam ci dużego i słodkiego całusa od serca. Tez cie bardzo, bardzo lubie. Miłego wieczoru.
Czesć mój słodki kwiatku. Według mnie jesteś bardzo zajety. Żle sie dzisiaj czuje. Te tabletki, które wczoraj wziąłem/wzięłam nie robia mi dobrze. Mysle o tobie tak samo.
Tak kwiatku, wysłałem/am ci tego smsa. Wyjaśnie ci kiedy sie usłyszymy. Posyłam nastepnego całusa. Kwiatku, nie ma problemów. Dzieki za telefon, nadszedł dzisiaj. Bardzo mi sie podoba, bardzo dziekuje mój słodki kwiatku. Duzy buziak.