Wirtualne duszeczki sprawdzie czy dobrze??

Temat przeniesiony do archwium.
1) To ja pisałam -Molto piacere che ti auguro!Non sapere quando arriare a Milano?Saluta da parte mia IVAN, Ti penso ...Baci.. Buona serata
2)Dostałam-Ciao bella...Stasera vado a mangiare la pizza poi vado a casa...Tu cosa fai?Studia tanto cosi quando finici l"universita vieni a Milano..Io sono qua ti aspetto..Mi machi T.V.B Baci

czyli ja tak zrozumialam?

Czesc piekna..Dzisiaj ide jesc pizze a pozniej ide do domu..Ty co robisz?Studia jak najbardziej ,kiedy zakonczysz uniwersytet przyjedziesz do Milano..Ja jestem tu i....... oczekuje(czekam), Tesknie Kocham Cie Calusy

3)Purtroppo sono gia finite le vacanze!Quando pensi di tornare in Italia?Un bacio bella..

czyli
......juz jestem,skonczyły sie wakacje!Kiedy myslisz wrocic(przyjechac) do Milano?Buziaki piekna (ładna)

Z gory wam ŚLICZNIE DZIEKUJE
1)Nie kumam o co chodzi
2)Dobrze zrozumiałaś. Ti aspetto-czekam na Ciebie
3)Niestety wakacje się już skończyły( "sono" to też l.mn... 3 osoba :) )Kiedy myślisz o powrocie do Włoch? Tzn Na kiedy planujesz :) Całus piękna...
Chcialam mu napisac to-Miło mi ze o mnie pamietasz!Nie wiem kiedy przyjade do Milano?Mysle ze dopiero na wakacje lub na Sylwester o ile mnie zaprosisz :)?Pozrow IVANA ..Słodkich(pieknych,kolorowych)snow

Zauroczona a tak wogóle dziekuje tobie bardzo ;)))

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa