kto pomoze?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam taka cicha nadzieje ,ze wkrótce prezslesz mi swoje zdjecia z Sudanu na skrzynke pocztowa.Bardzo chciałabym je dostac.Byloby miło!!!
Spero di ricevere presto le tue foto dal Sudan. Vorrei tanto vederle. Sarebbe bello!

No...jakoś tak, mniej więcej, ale jeśli Ci się nie spieszy to poczekaj na poprawki.
:)
Sliczne dzieki ZAUROCZONA !!!!Jednak mozna na kims polegac!Milej niedzieli 3m sie BUZIAKI
bardzo prosze o przetlumaczenie:
-mam do ciebie prosbe, chce kupic kolezance perfumy, problem w tym, ze mam kilka do wyboru i nie wiem co wybrac, a moja przyjaciolka twierdzi, ze te zapachy, ktore wybralam, sa po prostu diaboliczne (lub diabelskie) za bardzo prowokujace, a ja mam dziwny gust. tylko, ze mi sie one podobaja i sama takich uzywam. jesli znasz te perfumy, mozesz wyrazic swoja opinie??
ho una richiesta a te, vorrei comprare dei profumi per la mia amica, ma c'e' qualche problema perche' ne ho alcuni da scegliere e non posso decidermi, invece mia amica pensa che questi profumi i quali ho scelto sono semplicemente terribili[lub jak ty chcesz ''infernali"], troppo provocanti, ed io ho un gusto strano, pero' me li piacciono e da sola li uso. Se li conosci potresi esprimere la sua opinione?
dziekuje ci za tlumaczenie:))
Temat przeniesiony do archwium.