kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa
jaha@=de puta madre
23 wrz 2005
czy ktoś mi może potwierdzić, czy dobrze napisałam po polsku brzmiało by tak:"i już miałam pierwszą jazdę w centrum miasta"-"e già avevo la prima guida in centro della cità.
Moze lepiej napisz "Ho guidato per la prima volta nel centro"...
jaha@=de puta madre
23 wrz 2005
ok thanx
irvin
23 wrz 2005
Hej Dee...jestem wypluta jak pestka ze śliwki...a ty co tam? żyjesz?
[konto usunięte]
23 wrz 2005
na ropucha czekam, utknal w korku.;) Co tam w wojsku?;)
[konto usunięte]
23 wrz 2005
A ja tu czekam na muszkieterów (słowa ) a tu masz, jedna "wypluta" drugiej pytają czy jeszcze żyje, trzecia jeszcze coś. Co z wami bierzcie się do roboty.
irvin
23 wrz 2005
W wojsku jak w wojsku..elmetto spada a gwiazdki świecą w oczy i nic się nie dzieje.. jakaś jestem zła na cały świat ;))
irvin
23 wrz 2005
Muszkieterów to sobie poczytaj :))) Ja jestem padnieta jak kundel bury.. i nie mam nic wspólnego z muszkieterem..;))
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Adam, a czy ty myslisz, ze ja mam sile szpada wymachiwac po takim tygodniu.... ;)
irvin
23 wrz 2005
No właśnie.. i ziimno jakoś tak, nie grzeją...chyba zrobię sobie herbaty i pójdę poczytać..taki zwykły piątkowy wieczór..
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Tu tez zimno... spadam na poszukiwania ropucha... milego weekendu.... moze w poniedzialek bedziemy bardziej na chodzie... ;)
Cium!
irvin
23 wrz 2005
Cium, ja też odpadam :)) Pozdrów kozę i Ropucha!!!
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Gdy zimno najlepsze piwo na ciepło z wsadką
irvin
23 wrz 2005
No..tylko żeby jeszcze było z kim na nie wyskoczyć to by był raj
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Irvin pojde z toba na grzanca...no tak ale te kilometry...moze sie stukniemy wirtualnie kufelkami;)
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Ja też sie dołanczam mam w kielichu "Sangue di giudo"
irvin
24 wrz 2005
Sangue di Giuda? Buono.. ;)) Grazie per le vostre proposte, un brindisi virtuale deve comunque bastare..salutoooni da Irvin, buon sabato!