Pomożcie

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś mi może potwierdzić, czy dobrze napisałam po polsku brzmiało by tak:"i już miałam pierwszą jazdę w centrum miasta"-"e già avevo la prima guida in centro della cità.
Moze lepiej napisz "Ho guidato per la prima volta nel centro"...
ok thanx
Hej Dee...jestem wypluta jak pestka ze śliwki...a ty co tam? żyjesz?
na ropucha czekam, utknal w korku.;) Co tam w wojsku?;)
A ja tu czekam na muszkieterów (słowa ) a tu masz, jedna "wypluta" drugiej pytają czy jeszcze żyje, trzecia jeszcze coś. Co z wami bierzcie się do roboty.
W wojsku jak w wojsku..elmetto spada a gwiazdki świecą w oczy i nic się nie dzieje.. jakaś jestem zła na cały świat ;))
Muszkieterów to sobie poczytaj :))) Ja jestem padnieta jak kundel bury.. i nie mam nic wspólnego z muszkieterem..;))
Adam, a czy ty myslisz, ze ja mam sile szpada wymachiwac po takim tygodniu.... ;)
No właśnie.. i ziimno jakoś tak, nie grzeją...chyba zrobię sobie herbaty i pójdę poczytać..taki zwykły piątkowy wieczór..
Tu tez zimno... spadam na poszukiwania ropucha... milego weekendu.... moze w poniedzialek bedziemy bardziej na chodzie... ;)
Cium!
Cium, ja też odpadam :)) Pozdrów kozę i Ropucha!!!
Gdy zimno najlepsze piwo na ciepło z wsadką
No..tylko żeby jeszcze było z kim na nie wyskoczyć to by był raj
Irvin pojde z toba na grzanca...no tak ale te kilometry...moze sie stukniemy wirtualnie kufelkami;)
Ja też sie dołanczam mam w kielichu "Sangue di giudo"
Sangue di Giuda? Buono.. ;)) Grazie per le vostre proposte, un brindisi virtuale deve comunque bastare..salutoooni da Irvin, buon sabato!
aau tutti!!!!!!!!!!!!!!come va?????????????
uu dove sono tutti???spariti???? ho capito oggi e sabato allora sono tutti fuori!!!
Ciao Pomo, il weekend di solito c'e' meno gente del normale.. ;)
e si , vedo!!!!come va da te irvin , vai a sobotnie pitu-pitu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa