WAZNE!!Z W.ŁOSKIEGO NA POLSKI-BLAGAM O POMOC!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao amore dato che non parlo al telefono ti scrivo mail. questa sera volevo dirti una cosa importante ma te la dico via email.
ho pensato molto in questi giorni dove c'č lavoro buono per te, ma non c'č nessun posto buono e poi c'č anche altro problema che altri bar non sono come visalli perchč tu devi lavorare sempre e non ci possiamo vedere mai.
allora io voglio perfavore che tu fai solo vacanza cosě io sono molto piů tranquillo e poi possiamo vederci sempre.
a te va bene solo vacanza???? ti prego se me ami veramente dimmi si...
e poi non ho capito dove devi andare con tua sorella....... in banca!!!!
quando leggi questo messaggio dammi risposta in messaggio telefono č importante!!x
PROSZE O PZETLUMACZENIE!!
Nich mi ktos pomoze bo nie wiem czy dobrze zrozumialam na wszelki wypadek prosze jeszce o przetlumaczenie mi na wloski 1 wiadomosci"Tu chodzi o pieniadze-gdybym pracowala zarobilabym i moglabym zostac na dluzej a tak pieniazki skoncza mi sie po miesiacu i co wtedy-jak przyjedziesz to porozmawiamy o tym-najwyzej beda to tylko wakacje"
czesc kochanie,widzac ze nie dzwonie napisze ci email.wieczorem chcialem ci powiedziec wazna rzecz,napisze ci o tym teraz.duzo myslalem w tych dniach o pracy dla ciebie,ale nie ma zadnej odpowiedniej i jest jeszcze innny prpblem,w innych barach nie jest tak jak u "visalli",trzeba pracowac na okraglo i nie bedziemy mogli sie zobaczyc.wiec chcialbym cie prosic zeby to byly tylko wakacje wtedy ja bede spokojniejszy i bedziemy mogli widziec sie ciagle.tobie odpowiadalyby takie rozwiazanie?prosze cie bardzo,jesli mnie kochasz naprawde zgodz sie..
i jeszcze nie zrozumialem gdzie masz jechac(isc) z twoja siostra..do banku!!
jak przeczytasz ta email daj mi odpowiedz telefoniczna (sms?) to wazne!!
Qua si tratta di soldi-lavorando potrei rimanere più lungo altrimenti soldi finiscono dopo un mese e poi come farò?quando arriverai ne riparleremo-al massimo farò una vacanza...
DZIEEEEEEEEEEEEEEEEEKUJEEEEEEEEEE BARDZOOOOOOOOOO!!!!!!MILEGO DNIA!!

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa