slowo jedno;;

Temat przeniesiony do archwium.
un bacione.............co to znaczy??
un bacione-znaczy : buziak, calus
super dzieki,,mozesz mi jeszcze napisac np po wlosku,,,,,badz tam grzeczny i wracaj szybko:0))) z gory dziekuje
a jeszcze do tego przydalo by mi sie zdanko,,,"NIE MOZESZ MIEC MNIE SZYBKO" czy ci losi zawsze tacy narwani?mozna im ufac w ogole???czy mam sie zdystansowac do mojego Luigi?
fai lo bravo li' e torna subito
tzn ze ma byc grzeczny i szybko wracac?:)dzieki
Fai lo bravo e torna presto:)
non puoi avermi alla svelta
zamiast subito lebiej :presto
dzieki:) bo sama powiedz,,czy oni naprawde tylko o lozku mysla???czy lepiej sie nie angazowac???bo juz sama nie wiem
Kraza rozne opinie o Wlochach..Ja jednak nie narzekam, z moim "Wlochem" jestesmy juz prawie 5 lat (a wlasciwie 4 bo rk spedzilam we wloszech jako au pair) i nigdy nie zawiodl mojego zaufania, tym bardziej ze przez prawie ten caly czas zylismy na odleglosc, tzn. ja w polsce, on w turynie. Bylo ciezko ale warto bylo czekac..zareczylismy sie a 2 miesiace temu przeprowadzilam sie do Turynu:)
Oni myśla inną częścia ciala,więc najpierw pomyśl Ty-ale glową!
ale ja glupia jestem i wyslalam do niego 2 takie same zdania :) bo w ogole sie nie lapie w tym wloskim,..nawet powtorzyc nie umiem po kims :) pozdrawiam was i dzieki....
tak tez slyszalam,...ale ludze sie ze moj bedzie inny,,,wiesz naiwnosc,,,czy to ze ma 39lat cos zmienia??????moze byc juz madrzejszy????
gratuluje,,namiaske nadzieji mi dalas:)
Nie wszyscy wlosi mysla inna czescia ciala, nie mozna ulegac stereotypom...NIektorzy w wieku 39 lat wciaz czuja sie jak nastolatkowie i mysla tylko o jednym ale sa i tacy ktorzy mysla powaznie..
Nie wiem jak dlugo znasz twojego "italiano", nie warto od razu skreslac czlowieka, badz czujna i staraj sie poznac jego i jego intencje
postaram sie i nie skreslam go:) ale wole zapytac...boje sie ze mnie skrzywdzi i zostawi,,,,no ale tam:) tak latwo sie nie dam!!pozdrawiam
Ja tez na poczatku mialam ten sam problem, ale powoli poznajac drugiego czlowieka, jestes w stanie zaobserwowac jego charakter, stosunek do Ciebie, sposob w jaki Cie traktuje..Poznajac jego rodzine, na pewno duzo sie o nim dowiesz:)
DLugo sie znacie?
Mój ma 48 i to niczego nie zmienia,ale czasami wie,że od myślenia jest glowa,pozdrawiam
ITALIA=FUCKING SOCIETY !!!And GAy's=big shit only ESPANA
mira porque estas ofendiendo a Italia? tienes problemas? y de verdad piensas q los espanoles y sus sociedad son tan diferente? por favor creo q no sabes mucho de todas formas como italiano estoy bastante enfadado, ten cuidado en lo que dices, porque hay manera y manera para hablar, y la tuya me parece muy mala...
Estoy enamorada de chico italiano y el es una basura....!!!
mi nina...hay basura en cada lado de este mundo....no creo q los italianos son peores y los espanoles mejores, esto depende de lo q tienes en tu alma, en tu corazon, si vas a conoscer un chico bueno, q te encantas y q te trata como una princesa, si abres su corazon y te quieres como nunca...entonces no hace falta de dende es...pero si esta fijada con italianos y no vees mas alla....bueno, tomate el riesgo:) q tengas suerte, pero sin ofender el pais, yo tambien tuve asquerosas esperiencias con unas chicas polaca, pero nunca voy a decir q hay algo de malo en las chicas polaca y en sus pais. nunca olvides.
tienes razón !!pero me siento muy mal...por lo que escribes se nota que conoces muy bien el idioma.¿ donde lo aprendiste?
tengo familia en espana...ahora voy a cocinar, si queres escribir con email es mejor...cuidate
""Joder los falsos italianos"""!! sto dicendo las tonterias...Gracias chico!!!...se ve q estas muy inteligente...te escribo ciertamente!!!
Besos
Temat przeniesiony do archwium.