kilka zdań

Temat przeniesiony do archwium.
Możecie mi pomóc?

- właśnie wróciłam do domu i widziałam na telefonie że dzwonił ktoś z Włoch , czy to ty? Jeśli ty to szkoda ze mnie nie było a jeśli nie ty to nie żałuję bo byłam na zakupach i kupiłam ładną sukienkę na jutrzejsze wesele

- zbliża się Swięto Wszystkich Zmarłych ( 1 listopad ) i jest mi coraz bardziej smutno, wiesz dlaczego... nie mam ochoty bawić się, tańczyć... P. chce żebym pojechała z nim na grób A. Czesto jeszcze śni mi się ona w nocy...

- mam teraz sporo pracy, co oczywiście cieszy mnie bardzo i napawa optymizmem na przyszłość mojej małej firmy
Proszę :-)
adesso sono tornata a casa e ho visto che ha chiamato qualcuno dalla italia,eri tu?se eri tu peccato che non c'ero e se no non fa niente perche ero a fare shopping e ho comprato bell vestito per il matrimonio che e domani
.si avicina il 1 novembre e ogni giorno sono triste di piu,lo sai perche...non ho voglia di divertirmi,di ballare...p vuole portarmi al cimitero dove e a.spesso sogno vedendo lei la notte...
.adesso ho tanto lavoro,che mi fa essere contenta a mi da otimizmo per il futuro della mia piccola fundazione..
Firma to raczej=impresa,ditta, azienda!!!

Besos
Dziękuję
wypadlo mi akurat to slowo z glowy jak tlumaczylam..:)
Temat przeniesiony do archwium.