czy moze ktos mi przetłumaczyc

Temat przeniesiony do archwium.
witam moje kochanie:(u nas zimno strasznie i nie ma mnie kto ogrzac:(smutno mi ze nie mozesz byc teraz ze mna pozdrowienia dla wszystkich
ciao amore mio da noi fa molto freddo e non c;e nessuno che mi puo scaldare..sono triste che non puoi essere qui con me adesso..salutami tutti..:)
czesc isa23.mieszkasz we wloszech?wybacz ciekawosc .kasia
tak mieszkam w toscanii :)
ja w mediolanie.co robisz ciekawego w toscanii?
mieszkam i pracuje :) a ty w mediolanie??mieszkalam przez ponad rok w rzymie ale zmeczylo mnie duze miasto..za duzo wszystkiego..a teraz mieszkam sobie nad morzem i jest pieknie..:)
mieszkam,pracuje,ucze sie-jest ok.swietnie,mieszkasz nad morzem,to dopiero luksus.
pewnie studiujesz :) ja teraz ide na prawko i zaczynam sie uczyc hiszpanskiego,po angielskim i niemieckim,ktore juz znam.. :) fakt uwielbiam morze.busze sie rano,bez wzgeldu na pogode otwieram persiany i wdycham ten piekny zapach,tyle ze najgorzej jak burza jest wtedy chowam sie pod koldre i spie bo sie boje,no chyba ze jest ze mna moj chlopak to wtedy jakos inaczej to odbieram.. :) dlugo juz jestes we wloszech??nie meczy cie mediolan??ja do srody wieczorem jeszcze jestem w polsce,a w czwartek juz bede wdychala morskie powietrze..:)
tak studiuje.w mediolanie to juz 6 lat a ogolnie w italii to 7.jest kto ma morze na codzien,i kto kilka razy(policzysz na palcach jednej reki) w roku .mediolan ma swoje plusy i minusy.kto wie moze na starosc przeprowadzimy sie do neapolu,skad pochodzi moj maz-tam to dopiero jest morze.kto wie....moi tesciowie tez nad samym morzem.ale ci zazdroszcze.
ps.23 to twoj wiek?bo moje 31 ,nie.
tak 23 to moj wiek..taka mala ciekawosc czy kasia z milano i kasia31 to ta sama osoba??nigdy nie bylam w mediolanie ale zdecydowanie rzym mi wystarczy,tak to prawda duze miasta(jak i zreszta male) maja swoje plusy i minusy,ale jednak chyba wole te mniejsze,moze trudniej jest sie przystosowac bo w duzym miescie jestes jak tysiace innych i moze wyrozniasz sie tylko uroda a w malych miasteczkach wszyscy cie obserwuja ale jakos nie mam z tym problemu..mam znajomych carabinierow z neapolu,mialam zaproszenie ale nie skorzystalam..:) mimo ze jest niebezpieczny to ladny no i nie jest tak drogo jak w innych wiekszych miastach..:) juz mi sie oczy kleja,wiec chyba na dzis cie serdecznie pozdrowie bo jutro czeka mnie ciezki dzien,wliczajac w top jeszcze pogrzeb wujka..ale czekam na twoja odpowiedz a jesli masz ochote popisac nie na forum to moze na maila [email] zreszta od czwartku tylko to mi pozostanie bo moj teraz jest we floracji na kursie fotograficznym i zabral komputer ze soba:(..pozdrawiam :) i tak jeszcze ze 30 minut bede na forum chyba ze brat mnie wczesniej wyrzuci..ah ci mlodsi bracia..:)
oh dalam sie przylapac -tzn ze czytasz polacca e italiano.za to ze tyle tam wypisuje,chcialam sie ukryc ,a tu nic z tego nie wyszlo.tzn juz praktycznie wszystko o mnie wiesz.czemu sie nie wpisujesz tam do dziewczyn.jest naprawde super.pozdrawiam.
ps.na maila z checia napisze ale jak odczytasz.pa
po jak odczytasz mial byc ?.wrazie czego moj mail [email]
odczytalam i odpisuje :) czytalam twoje wpisy..sa interesujace np.ten przepis z ciateczkami amaretto zamierzam wykorzystac :) wpisywalam swoje uwagi na opamietajcie sie!!!moze pamietasz?? moze jeszcze do srodowej nocy zloze swoj zapis na polacca e italiano..:) pozniej bede jujz mogla tylko z kafejki pisac,a ze u mnie sa kosmiczne ceny bo 5euro za godzine to chyba tez nie za dlugo tam zabawiem :) pozdrawiam i milej nocy zycze:)
co za okrutna literowka..zabawie oczywiscie nie zabawiem..:)
do nastepnego wpisu.dobranoc.kasia
dobranoc.widzialam twoj wpis o urodzinach i kolacji rybnej(drrr)to bedziemy jutro slac zyczenia..:)
oj chyba jeszcze jedna piosenke przetlumacze bo mi sie ona podoba a nikt jeszcze tego nie zrobil..:) wiec bedziesz miala co do przegladniecia i poprawienia bledow jesli jeszcze nie spisz..:)
zegnamy sie juz od godziny jak dwie wariatki.una cosa tira l'altra,forum wciaga,spac sie nie chce.
racja ale ja musze sie juz polozyc bo jutro czeka mnie wczesna pobudka zajrze jeszcze na polacca e italiano.. bo nie zdazylam odczytac..:)
Temat przeniesiony do archwium.