Prosze o pomoc(ang)

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao!Zna ktoś z was język ang?Potrzebna jest mi pomoc a dokładnie sprawdzenie mojego tekstu ,ktory napisalam.Moze mi ktos pomoc?na stronie poświeconej ang nikt niestety nie chcial:(
Restauracja ma bogate menu.Dużo dań mięsnych jak i przygotowanych specjalnie dla wegetarian. Każdy znajdzie tu to co lubi. Restauracja "Malibu" napewno spełni państa oczekiwania.Dania są najwyższej jakości.
Restaurant has rich dish meat menu.Many as well as for vegetarians prepared specially. It will find each like that here. Restaurant will grant highest qualities be " " Malibu napewno państa oczekiwania.Dania. są najwyższej jakosci.

Prosze was bardzooooo o pomoc bo sama sobie nie poradze:(
na pewno - pisze się osobno; poza tym wszystko OK. A do czego tu potrzebny angielski?
aaaa... jest tez wersja angielska!
???może tak -
The restaurant offers rich menu of meat dishes as well as the ones prepared specially for vegetarians. Everybody will find what he or she likes. The dishes are of the finest quality. The restaurant "Malibu" will meet all your expectations.
i co nikt nie jest w stanie pomoc?:(
Dziękuje Ci ślicznie.
Jeszcz tylko to,bardzo prosze...

"Restauracja ma wystrój "tajemniczy" Ściany są pokryte kolorem zielonym przy których klijent czuje się zrelaksowany.Można by było pomyśleć jeszcze na innym wystroju żeby było jeszcze bardziej przyjemnie."
Moze bez tego"restauracja ma wystroj tajemniczy:Jeszcze raz prosze...:)
Restauracja ma wystrój "tajemniczy" Ściany są pokryte kolorem zielonym przy których klijent czuje się zrelaksowany.Można by było pomyśleć jeszcze na innym wystroju żeby było jeszcze bardziej przyjemnie."

The restaurant has got a mystery decor. Walls are covered with green, what cause each client feel relaxed there. It's good idea to think about another decor so that atmosphere here is even better (more pleasant).
Temat przeniesiony do archwium.