prosilabym kogos kto ma czas o przetlumaczenie tego lisciku!!to do mojego ex italiano!!chcialabym mu podziekowac i przekazac to co czuje do niego!!za kazda pomoc dziekuje!!
"witaj m.
ty tez dostaniesz list ode mnie!!nie martw sie nie bede pisala zadnych smutnych rzeczy, tylko same dobre, o ktorych chce bys wiedzial!moze wyda ci sie to smieszne ze pisze, ale chce ci powiedziec,ze jestem szczesliwa ze moglam cie poznac!ze moglam byc z toba i przezyc naprawde wspaniale chwile w moim zyciu!!dzieki tobie poznalam twoja rodzine, ludzi ktorzy byli dla mnie wspaniali i zaakceptowali mnie taka jaką jestem!przezylam koncert albano, wybuch gazu, okropne upaly, zepsuty rower, cyrk, zabawy eleny z belu,jazde motocyklem, jedzenie frutti di mare:)i to sa chwile, ktorych nigdy nie zapomne!!
przyznaje bylam smutna, jak sie rozstalismy, i nie potrafilam sobie z tym poczatkowo poradzic, ale wierze ze byla to sluszna decyzja i doceniam ze byles ze mna szczery pod tym wzgledem!!!nadal jest momentami ciezko,ale przeciez nie rozstajemy sie na wiecznosc!kiedys na pewno sie spotkamy i znow bedziemy mogli spedzic wspaniale chwile jako przyjaciele!!wiedz ze zawsze bede o tobie mile myslec,bo jestes naprawde wspanialym mezczyzna, pelnym ciepla, usmiechu i milosci!!
i pamietaj m. ze zawsze bedziesz dla mnie i w moim zyciu wyjatkowo osoba!!to wlasnie chcialam ci napisac, bo chcialam bys o tym wiedzial!
pozdrawiam i miliony buziakow!!!"
ps. mam nadzieje ze nadal bedziemy mogli utrzymawac nasza znajomosc!!!