jakie wloszki...?

Temat przeniesiony do archwium.
Co myślice o urodzie wloszek?bo wszyscy juz wiedzą jacy to wlosi są piekni.a wloszki?:)
Włosi nie sa piekni tylko maja dobry bajer i jezyk, ktory dziala na zmysly ;-)

A co do wloszek... Włoszki sa brzydkie... a jak sie zdarza jakas ladna, to ona jest poprostu piekna... Wg. mnie, z moich wizyt we wloszech, w roznych miastach np. Roma, Bologna, Florencja... San Marino, Rimini , sardynia etc. to wloszek ladnych jest malo.. moze 1 na 200 czy 300 :D

Tak wynika z moich obserwacji np. na ulicach wloch.. :D
zastanawia mnie czemu stawiane sa takie pytania....generalizujace.....
nie wszystkie polki sa pieknymi blondynkami
nie wszyscy wlosi sa przystojnymi brunetami
wloszki sa takie i siakie jak to w kazdym innym kraju.... i trzeba dziekowac za to ....komu? chyba naturze , ze jest urozmaicenie, inaczej byloby nuuuuudnoooooo!!:-):-)
w jednym sklepie zobaczylam tak piekna wloska dziewczyne ze nie moglam oderwac od niej wzroku...gdybym nie miala innych preferencji to bym sie chyba w niej zakochala!
zauwazylam ze polki sa uwazane za piekne za granicami kraju, np we Wloszech dlatego ze maja zupelnie inna urode, moje jasne oczy mowily o mnie ze jestem straniera...a w polsce co trzecia taka piekna jak i ja:)
nie generalizujmy!!!
a poza tym kazda kobieta jest piekna...tylko czasem wina brak...we wloszech pije sie sporo wina wiec kobiety nie musza wygladac jak miss world:P
pozdrowka dla wszystkich pieknych kobiet!
No wlasnie... Kurde, nieraz by sie chcialo byc taką piekną... Kurcze najgorzej jest byc "srednia" a mysle, ze nasza uroda jest dla nas.. Jak sie sobie podobamy to sie dobrze czujemy :D

A co do wloszek i polek: oczywiscie, ze sie zgadzam z dziewczynami... nie kazda Polka jest ladna, nie kazda wloszka jest piekna... :D

baci!

Zostaw uwagę