kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa
[konto usunięte]
16 lis 2005
CIAO MI FA PIACERE CHE VERRAI IN SICILIA, SAI e` DIVERTENTE QUI,SE TI PIACE IL MARE O LA MONTAGNA DEVI SOLO SCEGLIERE,IO ALLE 18 VADO A LAVORO,SPERO CHE PER TE VADA TUTTO OK, TI AGURO UNA BELLA SERATA,TANT BACI PER TE
Czesc! Ciesze sie, ze przyjedziesz na Sycylie, tu jest bardzo fajnie, jesli lubisz morze lub gory, to musisz tylko wybrac. ja o 18 ide do pracy, mam nadzieje, ze u ciebie wszystko ok, milego wieczoru, duzo buziakow.
Pozdrawiam,
Dee
ruda26
16 lis 2005
Cześć jest mi przyjemnie że przyjedziesz na Sycylie,wiesz tu jest rozrywkowo(zabawni),jeśli lubisz może czy góry musisz tylko wybrać,ja o 18tej ide do pracy,oczekuje(mam nadzieje)że Tobie ułoży się wszystko ok,Zyczę ci wspaniałego wieczoru,dużo całusów dla ciebi...
ruda26
16 lis 2005
O Dio che errore!!!!
Morze a nie może!!!!!!
;)
Dee byłaś szybsza:)
[konto usunięte]
16 lis 2005
Dziękuje.Jeszcze odpwiedz:
"Pewnie,że lubie i nie moge się już doczekać.Bardzo bym chciała zamieszkać we Włoszech na stałe.Wierze głęboko,że się uda.Przykro mi,że musisz iść dzisiaj jeszcze do pracy.Jutro sobie jeszcze po piszemy.Pozdrawaim Cię cieplutko"
[konto usunięte]
16 lis 2005
prosze...
[konto usunięte]
16 lis 2005
on zaraz pojdzie do pracy,prosze przetlumaczcie mi ten tekst u góy...
[konto usunięte]
16 lis 2005
Certo che mi piace il mare e la montagna e non ne vedo l'ora di venire. Mi piacerebbe tanto di stabilirmi in Italia. Spero proprio che sia possibile. Mi spiace che tu devi ancora andare al alvoro. Domani ci scriveremo. Ti saluto tantisismo
trishya
16 lis 2005
certo che mi piacciono e non vedo l'ora di andarci.
Vorrei tanto trasferirmi in Italia .Credo molto che ci riuscirò. Mi dispiace che tu oggi debba andare ancora al lavoro.
ci scriveremo domani
un caldo saluto