Prosba o przetłumaczenie!

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao!

dzisiaj was prosze bardzo serdecznie o przetłumaczenie na włoski poniewaz nie za dobrze sie czuje i naprawde nie mam siły na to... mam tyle do zrobienia, ze pewnie znowu poloze sie spac o 3 a jutro musze wstac o 6.00 dlatego blagam was, wyjątkowo mozecie mi przetlumaczyc??

"Czesc, dzisiaj jestem cholernie /okropnie zmeczona... wczoraj polozyłam sie spac o 2.00 a wstałam o 6.00 i dzisiaj bedzie pewnie tak samo...Ale za to bardzo dobrze zaliczyłam to zadanie z "Boską Komedią"!! :) Najlepiej z grupy! :)
A ty jak sie dzisiaj czujesz, co robiłes?? Załatwiłes tą sprawę z tym klientem?? Mam nadzieje, ze wszystko jest ok :)

P.S Jasne, ze nie jestem na Ciebie obrazona, bo nie mam za co byc obrazona :) Tak podejrzewałam, ze pytajac chcesz mnie sprowokowac... ahh Matty Matty ;-)

Buziaki! "

Bardzo serdecznie z góry dzieki!!!!!!
ciao, oggi sono stanca morta...ieri sono andata a letto alle 2 e mi sono alzata alle 6 e oggi sara' uguale...ma in compenso ero la piu' brava a fare quel compito sulla 'Divina commedia"!! il meglio del gruppo!e tu come stai oggi,cosa hai fatto? Come e' andato con quel cliente?spero tutto sia ok.

ps.Certo che non mi sono offesa con te perche' nn ho i motivi per esserlo:) Sospettavo che chiedermelo volessi solo provocarmi...ah Matty Matty

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę