Bardzo proesz pomożcie mi...

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o tłumaczenie:
Spero bene oggi non ti ho sentito mi auguro per te va tutto ok
hm...czy pomoże mi ktoś?ja sobie to mnie wiecej tak tluimacze,chodzi mu czy u mnie wszystko dobrze tak?
mam nadzieje, ze wszystko dobrze, dzisiaj cie nie slyszalem, zycze ,zeby wszystko bylo ok dla ciebie
Dziękuje Ci trishya:)
Bardzo prosze o odpowiedz bo on sie martwi:
"Przepraszam Cię,że nie odpisałam wcześniej.Dzisiaj byłam w innym mieście na zakupach,dlatego nie odpisałam.Wiesz myślalam dzisiaj o Tobie i tęsknie naprawde,nie wiem czemu tak sie dzieje moze poprostu brakuje mi takiej osoby do ktorej moglabym tak mowic.Humor mi sie troche poprawil.Mam nadzieje,ze u Ciebie rowniez wszystko ok.Jutro cos wiecej napisze"
mi dispiace che non ti abbia scritto prima.oggi sono stata in un'altra città a fare le commissioni, per questo che non ti ho risposto.
sai, oggi ti ho pensato e mi manchi davvero, non so per quale motivo succede così, magari mi manca solo la persona a cui dire le cose del genere.
mi sento un pò più su. Spero anche tu stia bene.domani ti scriverò di più
Scusami se non ti ho scritto prima. Oggi sono stata in un altra citta' a fare speze e per questo non ti ho scritto. Lo sai , ho pensato tutto il giorno a me ed a te, mi manche veramente, non lo so' cosa succede forse semplicemente cerco una persona con cui parlare di questo. Sono un po' di buonumore adesso , spero che da te sia tutto ok, domani ti scrivero' molto molto...........
Bardzo,bardzo wam dziękuje:)))
Przepraszam was,ale odpisal wlasnie,wiec jezeli to mozliwe to prosze przynajmniej tak mniej wiecej o tlumaczenie:)

"mi fa piacere che stai meglio sono contento,mi manchi tanto anche tu mi auguro di poterti parlare presto,dolci sogni"
Prosze...
to miłe, ze czujesz sie lepiej, jestem zadowolony. Ja tez tesknie za Toba. Mam nadzieję, ze wkrótce porozmawiamy. Zycze Ci slodkich snow
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa