prosze...na polski

Temat przeniesiony do archwium.
sono nato e cresciuto a roma(sono il classico romano ignorante che i vede nei film)..sono orgoglioso di essere romano e faccio il quinto anno di ragioneria per il resto niente di che..
Prosze chociaż tak mniej wiecej....
urodzilem sie i wyroslem w rzymie (jestem klasycznym przykladem rzymianina jaki mozna obejrzec w filmach) jestem dumny z tego ze jestem rzymianinem jestem na 5 roku rachunkowosci...reszta malo ciekawa
ja urodzilem sie i mieszkam(wychowalem)w rzymie (jestem typowym rzymskim ignorantem ktorych pokazuja we filmach)..jestem dumny ze jestem rzymianinem,jestem w 5 klasie technikum rachunkowo-ksiegowego..pozatym nic ciekawego..
Bardzo dziękuje...jak można to jeszcze odpowiedz:
"Przepraszam Cię,że od razu nie odpisuje,ale musisz to zrozumieć.Bardzo misię podobasz,ale chyba nie musze tego mówić bo sam to doskonale wiesz.Bardzo się ciesze,że moge Cię poznac.Być może za pare miesięcy przyjade na ferie do Rzymu jak się uda"
*jesteś bardzo atrakcyjny,ale nie musze pewnie tego mówić bo sam dobrze o tym wiesz :)
prosze was...:(
scusami se non ti rispondo subito..ma devi però capirmi.sei un ragazzo molto attraente ma credo che non ci sia bisogno che te l'ho dico io,ne saprai benissimo pure tu.ne sono contenta che ho potuto conoscerti.probabilmente tra un paio di mesi verrò a roma per fare una vacanza.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa