;-/ po co chcesz napisać, że możesz pisać po włosku...jak masz problem, żeby stworzyć najprostsze zdanie...A poza tym, to zdanie było dla Ciebie tłumaczone już kilka razy / oczywiście występowałaś pod innym nickiem/...
[konto usunięte]
23 lis 2005
Słucham?
Wiesz...ma mi kto pomagać tłumaczyć..tylko teraz nie ma tej osoby.Na szczescie nie będę musiala tu tak często zaglądac.Nie zmieniam żadnego nicku.Jeżeli nie umiesz lub nie chcesz przetłumaczyć to bez zbędnych komentarzy prosze:)
Jakoś sobie sama poradziłam...moze zrozumie.Nie musisz się tak męczyc z szukaniem starych zapisów:P
[konto usunięte]
23 lis 2005
Dziękuję za troskę, ale absolutnie się nie męczę...to naprawdę jest bardzo proste...wpisujesz jedno słowo w wyszukiwarkę i samo się znajduje...Może Ci się przyda na przyszłość, jak będziesz chciała po raz kolejny tłumaczyć to samo zdanie ;-))))
[konto usunięte]
23 lis 2005
Może jeszcze jedno zdanie do Ciebie bo sie nie moge powstrzymać:D.A raczej tak nadzieje...ze są tu ludzie troszke bardziej milsi od Ciebie.Nie znasz języka a wtrącasz swoje trzy grosze...bez komentarza.
:pppp
...dlaczego twierdzisz, że jestem nie miły skoro dzięki mojej pomocy mogłaś odpowiedzieć swojemu znajomemu...hehe ;-)))
[konto usunięte]
23 lis 2005
Wiesz co daruj sobie...Myślisz,że jestem taka głupia i nie wiem o co chodzi?
Cały czas chcesz mi w mówic,że podaje się za inną osobę.A przetłumczyć i tak nie przetłumaczyłeś,więc...skonczmy tą bezsensowną rozmowe:)
kasia-z-milano
23 lis 2005
.....a teraz dajcie sobie na zgode,ok?
[konto usunięte]
23 lis 2005
Kasiu...koleżanka się troszkę zdenerwowała...zupełnie niepotrzebnie...ale ileż razy można tłumaczyć to samo?...ja już temat skończyłem...pozdrawiam i życzę dobrej nocki ;-)
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa