Prosze...krotko

Temat przeniesiony do archwium.
"Możemy pisac po włosku.Tylko nie będę tak szybko odpisywać.Jeżeli to nie problem to możemy pisac do siebie przez tą strone"
;-/ po co chcesz napisać, że możesz pisać po włosku...jak masz problem, żeby stworzyć najprostsze zdanie...A poza tym, to zdanie było dla Ciebie tłumaczone już kilka razy / oczywiście występowałaś pod innym nickiem/...
Słucham?
Wiesz...ma mi kto pomagać tłumaczyć..tylko teraz nie ma tej osoby.Na szczescie nie będę musiala tu tak często zaglądac.Nie zmieniam żadnego nicku.Jeżeli nie umiesz lub nie chcesz przetłumaczyć to bez zbędnych komentarzy prosze:)
hehehe ;-)

proszę tu już ktoś tłumaczył podobne zdanie...nick: gość ;-))) http://www.wloski.ang.pl/jedno_zdanie_5999.html
To ma być podobny nick do mojego:/
Nie rozumiem Cię,ale i tak mi pomogłaś z tym zdaniem.Dzięki;)
ups...i jeszcze jedno zdanie...też powinno Ci się przydać, bo jest bardzo podobne ;-)))
http://www.wloski.ang.pl/Prosze_o_tlumacznie_5917.html
Jakoś sobie sama poradziłam...moze zrozumie.Nie musisz się tak męczyc z szukaniem starych zapisów:P
Dziękuję za troskę, ale absolutnie się nie męczę...to naprawdę jest bardzo proste...wpisujesz jedno słowo w wyszukiwarkę i samo się znajduje...Może Ci się przyda na przyszłość, jak będziesz chciała po raz kolejny tłumaczyć to samo zdanie ;-))))
Może jeszcze jedno zdanie do Ciebie bo sie nie moge powstrzymać:D.A raczej tak nadzieje...ze są tu ludzie troszke bardziej milsi od Ciebie.Nie znasz języka a wtrącasz swoje trzy grosze...bez komentarza.
:pppp
...dlaczego twierdzisz, że jestem nie miły skoro dzięki mojej pomocy mogłaś odpowiedzieć swojemu znajomemu...hehe ;-)))
Wiesz co daruj sobie...Myślisz,że jestem taka głupia i nie wiem o co chodzi?
Cały czas chcesz mi w mówic,że podaje się za inną osobę.A przetłumczyć i tak nie przetłumaczyłeś,więc...skonczmy tą bezsensowną rozmowe:)
.....a teraz dajcie sobie na zgode,ok?
Kasiu...koleżanka się troszkę zdenerwowała...zupełnie niepotrzebnie...ale ileż razy można tłumaczyć to samo?...ja już temat skończyłem...pozdrawiam i życzę dobrej nocki ;-)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków