Co jeszcze? :)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Mam napisane na zadanie, opisać koleżankę na całą stronę i mam na razie tyle:
Paulina ha 15 anni. è molto simpatica. Paulina è molto sportiva, gioca a pallavolo. Qualche volta guarda la televisione. Ama anche gli animali, sopratutto i gatti. Mangia volentieri e nuotare. è bionda.Ha le occhie blu ed èmagra ma non alta. Si piaca ascoltare la musica. è molto allegra e brava. Ha i capelli lunghi. Si piaca vistare alla moda. Vista sempre i pantaloni azzurri e le magle colorate.
Czy mógłby mi ktś pomóc, tzn. napisać labo po włosku drugie tyle, albo jakieś wskazówki co ja jeszcze mogę napisać, bo nic nie przychodzi mi do głowy...no i żeby to było na takim poziomie, na jakim to napisałam.. :)
Z góry dzięki :)
bardzo proszęo pomoc, bo mam mało czasu, a przecież nie chcę gotowego całego zadania, tylko pomocy
paulina , ha novantatre anni , e piace sesso con finocchio .... lei e ordinaria ragazza , ha detto cosi " la mia vagina e molta WYRUCHANA''

przepraszam ........ hahahaa
:/ bardzo zabawne, jeśli sądzisz, ż nie rozumiem, to jesteś w błędzie :/ zresztą teraz już mi tego nie trzeba...

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia