moze mi ktos sprawdzic?

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli moglby ktos mi sprawdzic etn list i poprawic bledy bylabym wdzieczna

Egregio Signore Kowalski
In la risposta sul Sua la domanda inviamo l'offerta di nostra agenzia di viaggi.

Proponiamo l'escursione a Roma nel termine dal 10 al 17 luglio 2007. Assicuriamo il pernottamento in albergo con quatro stelle. Le camere sono con bagni, dotato in aria condizionata, TV, il telefono e frigobar. Le colazioni e le cene sono inclusa nel prezzo. Inoltre il volo con l'aereo sul percorso Lodz-Roma-Lodz, l'assicurazione, l'assistenza del guida e la visita. Le facoltative escursioni sono extra pagabile sul posto.

In l'allegato inviamo il piano particolareggiato di l'escursione e i prezzi. Se prenoterà l'escursione oltranza del febbraio riceverà 20% della riduzione.

Ringraziando per la preferenza accordataci porgiamo distinti saluti.

Szanowny panie Kowalski
W odpowiedzi na pana pytanie przesyłamy ofertę naszego biura podróży

Proponujemy wycieczkę do Rzymu w terminie 10-17 lipca 2007. Zapewniamy nocleg w czterogwiazdkowym hotelu. Pokoje są z łazienkami, wyposażone w klimatyzację, TV, telefon i minibar. W cenę wliczone są śniadania i kolacje. Ponadto przelot samolotem na trasie Łódź-Rzym-Łódź, ubezpieczenie, opiekę pilota, zwiedzanie. Wycieczki fakultatywne są dodatkowo płatne na miejscu.

W załączniku przesyłamy szczegółowy plan wycieczki oraz ceny. Jeśli zarezerwuje pan wycieczkę do końca lutego otrzyma pan 20% zniżki.

Dziękując za wybranie nas przekazuję wyrazy szacunku.
chodzi mi o bledy w tekscie wloskim, prosze

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa