list

Temat przeniesiony do archwium.
witam pare dni temu poznałem na wymianie Marie pięknom włoszkę i chciał bym do niej napisać meila lecz moj włoski jest na poziomie prawie ze zerowym :( proszę o pomoc

cześć Maria z tej strony Michał (perkusista z orkiestry)co u Ciebie słychać? być moze w tym roku będe we włoszech...kto wie moze jeszcze się spotkamy z tego co pamiętam mieszkasz w miejscowości Mezzocorona prawda? niedługo wyśle Ci zdjęcia z waszej wymiany
pozdrawiam Michał

jeśli ktoś z was forumowiczów był by tak kochany :) aby mi to przetłumaczyć będe Mu dozgonnie wdzięczny
ciao Maria sono Michal (il timpanista della band),come stai?Puo darsi che quest'anno vengo in Italia...chi lo sa magari ci incontriamo? Di quello che mi ricordo ,abiti in un paese che si chiama Mezzocorona , vero? tra un po' ti mando le foto dal vostro scambio.Saluti Michal

powinno byc mniej wiecej dobrze
Wieeeelllkieeee dzięki :)
Witam pare dni temu poznałem na wymianie Marie pięknA Włoszkę i chciałbym do niej napisać maila ,lecz moj włoski jest na poziomie prawie ze zerowym :( proszę o pomoc

cześć Maria z tej strony Michał (perkusista z orkiestry)co u Ciebie słychać? być moze w tym roku będe we Włoszech...kto wie, moze jeszcze się spotkamy.Z tego co pamiętam mieszkasz w miejscowości Mezzocorona ,prawda? Niedługo wyśle Ci zdjęcia z waszej wymiany
pozdrawiam Michał

jeśli ktoś z was forumowiczów byłby tak kochany :) aby mi to przetłumaczyć będe mu dozgonnie wdzięczny.

Ciao Maria sono Michal -il percussionista d'orchestra.Come stai?Può essere che quest'anno vengo in Italia.Chissà,magari avremo l'occasione di incontrarci.Abiti a Mezzocorona ,vero?A breve ti manderò le foto .
Saluti
Michal
spoznialska,jak zawsze
czekalam az odpiszesz Ty ale pozniej....
???
ojojjj WIELKIE dzięki jeszcze raz :)
Czy ta Mezzocorona to obok Trento,jesli tak to jak spotkam twa znajoma to ja pozdrowie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

CafeItalia