Dziś płyta z nauką włoskiego w Gazecie Wyborczej!!

Temat przeniesiony do archwium.
Dziś z "Gazetą Wyborczą" ukaże się płyta CD "Parli italiano?" zawierająca szybki kurs języka włoskiego.
Na płycie CD znajdą się lekcje audio, obejmujące praktyczne rozmówki i dialogi, a także program umożliwiający naukę wymowy i pisowni. Materiał kursu, w podziale tematycznym, jest zapisany w formacie PDF, co umożliwia jego wydrukowanie. Lekcje zostały przygotowane dla osób rozpoczynających naukę i średnio zaawansowanych. Kurs powstał we współpracy z wydawnictwem EDGARD jezykiobce.pl. Cena „Gazety” z płytą wyniesie 2,99 zł.
źródło: clubitaliano.pl
Mam tą płytkę. Całkiem fajna :) Przynajmniej na pierwszy rzut oka :)
Hej,
a mnie się nie udało jej dostać. :( A miałam taki dobry plan jak zachęcić mojego lubego do nauki mojego ulubionego języka..Bo książek się wypiera. :-)
Niestety mnie także :-( A najbardziej mnie wkurza, że do mniejszych miejscowości niestety gazety z reguły docierają bez dodatków (no chyba, że takie, których nikt i tak nie chce ;-D) albo w jednym egzemplarzu i graniczy z cudem ich dostanie.
Ja na szczęście dostałam gazetę z płytką. Naprawdę przydatna do nauki podstawowych zwrotów, ale lektor ma bardzo denerwujący głos :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia