list z włoch

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo was prosze o napisanie listu z włoch ...

Takiego najłatwiejszego i może byc krotki poprostu bardzo mi jest to potrzebne. Sama nie umiem tego napisac ponieważ nie bylo mnie na tych lekcjach a mam łamaną ocene i wszystko to bedzie decydowac

Próbowałam to napisac

i zaczełam od

Caza Angela
Come va? Io sto bene e Roma i bellissima

naprawde dalej nie wiem jak ma byc bo to mam byc ze podoba mi sie to miasto sa ladne zabytki i takie wiecie jak to sie w listach pisze....
Postaraj się jednak sama coś wymyślec. Jeśli ktoś Ci tu coś napisze, to z całą pewnością będzie zbyt rozbudowane. Nauczyciel zaraz pozna, że to nie Twoja praca. Napisz coś, wklej tu i ktoś Ci to sprawdzi.

Pierwsza uwaga: tylko nie "Caza". Sprawdź w słowniku jak jest "droga". Podobnie z : "i". Jak się odmienia "essere"?
To_ja
Wiesz co,ja prosilem,zeby mi ktos przetlumaczyl list do dziewczyny juz dwukrotnie i nic,moze powiesz mi gdzie sie kierowac z ta prosba??.
pozdrawiam.
Na tym forum nie odrabia się za kogoś prac domowych.
Matiz,przykro mi ze nie znasz zasad tego forum,mozesz i 10 x prosic,ale dopoki forowicze nie zobacza wkladu wlasnego to ci nie pomoga.Pomysl sama i napisz krotki tekst,list do kolezanki i wrzuc go do topiku "brak wkladu wlasnego" ,tak go zatytuluj.Rozumiemy sie siostro?:D

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne