bardzo wazne!!!

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos wie jak bedzie po wlosku -opryszczka (tak zwane 'zimno') ???
bardzo prosze o pomoc!!
l'herpes
dziekuje bardzo :-))) !!

a czy moze znasz lub ktos inny zna jakis lek wloski wlasnie na opryszczke,ktory mozna dostac w aptece??jak sie nazywa?
dzieki z gory!! :-))
jak pojdziesz do apteki i powiesz ze masz l'herpes farmaceuta cos na pewno ci da.
no dokladnie.. ja zawsze mam cos ze soba na l'herpes:-) w domu , a w aptece duzo jest tego, teraz wyszly takie przeroczyste plasterki..ktore wysuszaja,alejeszcze ich nie probowalam. Poporstu zapytaj:-)
dzieki bardzo!! ja to wlasciwie nie wiem co mam na ustach bo nigdy nie mialam opryszczki ale z tego co wyczytalam w necie to niestety chyba to jest to :-(
to bede pytac w aptece,dzieki jeszcze raz :-)
plasterki sa ok ja probowalam!!! compeed . tylko trzeba dobrze je przyklejac.bo jak zle sie to zrobi to plasterek do wyrzucenia ;) ale sa ok ....
no dzeki,tylko ze ja to mam na wewnetrznej stronie ust..:-(i nie wiem czy taki plasterek mozna jakos przykleic w takim miejscu..chyba nie..dobra to ide do tej apteki :-(
polecam krem ANTIVIR dziala rewelacyjnie.
porada od dermatologa,,co pare minut kropla spiryt.salucylowego celem wyszuszenia i krem antyvir,co 10 min doslownie,zastosuj atak atak atak./chodzi o wysuszenie/nastepnie zwolnij tempo.Radze udac sie do lekarza i poprosic o tabletki Heviran wylacznie na recepte,poros o dawke 400 mg/sa tez dawki po 200 mg i 800 mg. to bedziesz dzileic na polowki taniej ci wyjdzie..Kup 400 mg/poniewaz tan wirus juz zamieszkal w tobie, masz go na zawsze/.Bedzie sie ukatywnial pod wplywem stresu,!szczegolnie przed okresem,albo po przegrzaniu w solarium,czy tez slonecznym latem.Pamietaj ,ze najbardziej nie bezpieczny jest bezbarwny plyn wyciekajacy z peknietego bąbla,jest najbardziej zarazliwy,wiec radze unikac pocalunkow,strannie myc szklanke,sztućce . Nie przenies go do oka,bo mozna wzrok stracic. Myj rece po kazdym posmarowaniu kremem.Wirus ginie poza srodowiskiem w temp ok 60 stop.C.Jakby jeszcze byly jakies pytania to moge odpowiedziec ,od lat walcze z ta dolegliwoscia.Jak dotad nie ma na to skutecznego leku
YES! YES! Komunikuje koniec opryszczki !Hurrra! Bedzie ja mozna zwalczyc.Dotychczas wirus gral z nami w ciuciubabke,przechodziw stan uspienia a to sie ozywial,wywolujac opryszczke /HSV 1/.Opracowano lek rozbudzajacy wirusa co pozwoli go calkowicie zniszczyc dotychczas stosowanym specyfikiem acyclovirem,reakcja wirusa wywola opryszczke ale bedzie to jej ostatni atak choroby w zyciu pacjenta.Czekam z niecierpliwoscia na nazwe leku,by rozpoczac jego poszukiwania..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka