jakbys byla troche bardziej bystrzejsza to skorzystalabys z wyszukiwrki to ten kwadracik po prawej stronie..i dowiedzialabys sie, ze to przelew bankowy
belka333
17 kwi 2008
no niestety nie jestem tak madra jak ty, dzieki
gaio
17 kwi 2008
wiesz Belka,mialam zwyczaj gdy szlam do biblioteki nie zawracac glowy bibliotekarce pytaniem o jakas ksiazke ,tylko ruszalam sama do katalogu i szperalam..to sie nazywa samodzielnosc,bo troche glupio byc "dziecięciem neo" w XXI w. :D
gaio
17 kwi 2008
bonifico mozna tez zrobic na poczcie.. :D
belka333
17 kwi 2008
a ja zawsze pytam sie pani/pan biblotekarki/biblotekarza, w koncu to tam pracuje i wie lepiej, zaoszczedzam w ten sposob duzo czasu, a i pan/pan sa zadowoleni ze moga z kims pogadac
gaio
17 kwi 2008
..mysle ,ze robia dobra mine do zlej gry,bo inaczej im nie wypada ,a mysla swoje o ulomnosciach ludzkich...
tujaga
17 kwi 2008
... - jak przykro usłyszeć od innej osoby takie zdanie... pod tym względem XXI wiek jest katastrofą. :(
genio/eugenio
17 kwi 2008
A cóż, oprócz błędu gramatycznego, jest w tym zdaniu takiego, co pozwala uznać je za paradygmat upadku ludzkości?:)))))
W głowie się nie mieści..DDD
Gajo, współwinnaś armagedonowi>))))
gaio
17 kwi 2008
kon ma wiekszy leb to niech on sie martwi,ludzie powinni zajac sie tylko donoszeniem siana dla w/w konia..:D
tujaga
17 kwi 2008
Są takie paradygmaty, takie wzorcowe przykłady tego, czego nie akceptuję i to co wyżej jest jednym z nich.
Pzdr.
O! Tu mogę się zgodzić. Zauważ jednak, że to z czym się nie zgadzasz(nawet, jeśli to zasługuje na potępienie), nie musi być tożsame z oznakami światowej katastrofy.
gaio
17 kwi 2008
dla niektorych katastrofami sa drobiazgi,np jak mleko wykipi to juz jest koniec swiata.. :D
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa