pomocy!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć mam prośbe :) Nie umie włoskiego a dostałam od kolegi maila po włosku i nic z tego nie rozumie .... proze pomóżcie mi .... a oto i on :
Amore, ma come fai a scrivere cosě bene in italiano? E' scritto tutto perfettamente....! Anch'io ti penso in continuazione, penso di essermi innamorato veramente di te...! Io sono solo tuo, quanto vorrei averti quě accanto a me..!Mi manchi talmente tanto che piů passano i giorni e piů mi rendo conto che tu non ci sei accanto a me...e sono triste...!mi mandiqualche altra tua foto?....magari qualcuna sexy......visto che lo sei...!
Zarabiste jest zestawienie: "Nie umie włoskiego a dostałam od kolegi maila po
>włosku i nic z tego nie rozumie" z nastepujacym zdaniem ">Amore, ma come fai a scrivere cosě bene in italiano? E' scritto tutto >perfettamente....!".:))))
Kochanie, ale jak piszesz tak dobrze po włosku? Wszystko jest perfekcyjnie napisane. Ja też ciągle o Tobie myślę, myślę ,że jestem naprawdę zakochany w Tobie! Jestem tylko Twój, jak chciałbym mieć Ciebie tu blisko mnie ! Tesknie tak bardzo mocno,że im więcej mijają dni tym bardziej poddaje się,bo Ty nie jesteś blisko mnie..i jestem smutny ! Możesz mi wyslac inne Twoje zdjecie? lepiej jakieś sexy...widzialem jaka jestes!

Może ktoś poprawić?
mi rendo conto che tu non ci sei...-zdaje sobie sprawe, ze ciebie nie ma obok mnie
di essermi innamorato...- zakochalem sie
magari qualcosa sexi visto che lo sei-moze cos sexi bo taka jestes!
sexi pomylka moja, hi hi sexy :))
...przepraszam, nie chcę wywoływać... ale:
umieć:
umiem, umiesz, umie.... (nie umiem, nie umiesz, nie umie...)
rozumieć:
rozumiem, rozumiesz, rozumie... (nie rozumiem, nie rozumiesz, nie rozumie..)
:)
Hej male sprostowanko :P Napisał mi że umie perfekcyjnie po włosku bo ja mu napisałam maila z paroma zdaniami po włosku które znalałam na stronce... Ale myślałam że odpisze mi jak zawsze po angielsku a on mi z włoskim wyjechał... :P A ja naprawde nie umie włoskiego :)
nie masz co przepraszac i tak dziewcze nie zrozumialo :))
>>Napisał mi że umie perfekcyjnie po włosku
Io sono solo tuo amore mio, mi manchi tantooo ! Ti penso ogni minuto !! Co to znaczy???
Io sono solo tuo(ja jestem tylko twój) amore mio(miłości moja), mi manchi tantooo (bardzoooo tęsknię )! Ti penso ogni minuto (myślę o tobie w każdej minucie)!!
:)
Dziękuje bardzo:):):*
Mam prośbę przetłumaczcie mi ten oto tekst: Hej kochany mam nadzieje że u Ciebie wszystko wporzątku. Chchiałabym żebyś mi przesłał te zdjęcia które robiłeś twoim aparatem jak siedzieliśmy na tarasie i w ogóle ... Bardzo za Tobą tęsknie. Mam nadzieje że w przyzłym roku uda mi sie przyjechać do włoch na dłużej poniewaz szukam tam pracy i jeśli znajde to przyjade na 2 miesiące :) Nie umie sie już doczekać spotkania z Tobą:* Jak bedziesz pisał do mnie to pisz po angielsku jak coś bo za bardzo nie rozumie jak piszesz po włosku :) Kocham Cię skarbie :* I bardzo tęsknie:*
Ciao amore, spero che da te tutto bene! Vorrei tanto che tu mi mandassi le foto che hai fatto sulla terazza e in genere....Ho una nostalgia pazzesca di te! Spero che l'anno prossimo potrò venire in Italia per il periodo più lungo perché sto cercando il lavoro e se lo trovo verrò per due mesi:) Non vedo ora di incontrarti. Quando mi scrivi, scrivi in inglese perché di italiano non capisco un tubo. Ti amo tesoro mio, e muoio di nostalgia.
Hej :) Zna ktoś może jakąś stronke na której znajde podstawowe zwroty w stylu : dzień dobry, co u Ciebie, dziękuje, prosze itd. ??
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia