Bardzo proszę o przetumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przetłumaczenie krótkiego tekstu:'noi abbiamo el pocho, voi solo la nebbia'
Z góry dziękuje
my mamy el pocho, wy macie tylko mgłę
Marcys..nie wiem co to jest el pocho
el pocho-la pulce-pchla-to taki argentynski pilkarz....Ezequiel Lavezzi
nie wiem czy to o pchle chodzilo???:)
i on gra w Napoli i jest z pochodzenia Wlochem, ten el pocho
tak myslalam ,ze pilkarza chodzilo..he he zawsze pierwsze skojarzenia mam z futbolem..zwichniecie.. he
no, bo Wlosi to do siebie maja....noi abbiamo!!! calcio rzecz swieta i wszechobecna
i widze, ze i Ty Gaio tez spaczona:)
spaczeni to sa ci co nie lubia pilki..ja jestem normalna..pol stadioniu plci meskiej usiluje zawsze zaprosic mnie na piwo po meczu... he he..a ja piwa nie lubie... he he..i tupie sobie w moich szpilkach..do domu...
;)
przepraszam ze sie podpinam ale mozecie mi napisac jak sie wymawia "correggami"
corredżami ale to dz nie moze byc takie twarde ;)
Korredźami :)
dokładnie :D takie dzi :D
Ale to correggimi. Correggami nie istnieje, chyba ze w formie grzecznosciowej :)
...i wtedy "mi corregga" wymawia sie "mi koregga" a nie z "dż"
that's it little moon:)
Marcysiu dobrze sie dzis uzupelniamy, co? ;)
Marcysiu, robisz dużo błędów w j. w ;)
mi correggo, ups....
Lavezzi è giunto in Italia con due soprannomi: El Pocho e El Loco. Lui stesso ne ha spiegato il significato e l'origine:

« Mi chiamano El Pocho, ma non significa fulmine: è un vezzeggiativo affettuoso, adoperato da molti argentini. Mi piace come soprannome, quindi non chiamatemi El Loco »

czyli zadna pchla! wczesniej takie tlumaczenie znalazlam;) jak to mozliwe?
Marcys chyba wielu bledow we wloskim nie robi, bo to jego (jak mi sie wydaje)jezyk ojczysty

;)
No wlasnie, to moj ojczysty! E dove sarebbero i miei errori? Adesso esigo che me li si mostri immediatamente altrimenti denuncio tutti per diffamazione!:P
jasne..ale to to wpisal ten co tu sie kiedys sadził sie ze 14 jezykow zna/czy 16../ ..pamietacie go jeszcze?...zapomnialam jaki nick mial ale mniej wiecej, wiecie.. to ten co same lgarstwa pisal..i wyludzal maile od dziewczyn
Gaio stai parlando di hej24? Mi domando su quali basi possa giudicare la mia performance linguistica, dal momento che, sì, sono 100% italiano.
A piccola luna: certamente, siamo complementari:) Insieme formiamo una squadra indistruttibile:)
taaaa marcys...sto parlanado...cazzo
Slucham?
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę