dla uczacych sie wloskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Tutaj mozecie umiescic teksty po wlosku, zamiast stworzyc tysiace watkow. Ja lub ktos inny je potem sprawdzi. UWAGA! Nie umiescic prosze tu zdan do tlumaczenia!!!
ooooo;) jesteś jeszcze chętny żeby sprzedać komiksy???ja bym je kupiła bo się zaczynam uczyć włoskiego i może mi pomogąą;)To jak?;p
hey czesc! Oczywiscie ze jestem jeszcze chetny:) Moge Ci zaproponowac komiksy disneya, tzw "Topolino" (bylem kolekcjonerem przez 11 lat), co stanowi we Wloszech niezrownany boss wszystkich komiksow. Uwazam ze naprawde moga Ci pomoc w nauce, pogodzilabys przyjemnosc z obowiazkami nauki:) Od poczatku grudnia bede we Wroclawiu, a Ty gdzie mieszkasz? Mozesz mi tez podac email, zrobie pare zdjec komiksa i wysle Ci:)
I zastanawiam sie nad czyms. Skoro jest duzo chetnych do nauki wloskiego, byloby mozliwe zorganizowac lekcje grupowe. Wiem, szkoly juz wpadly na ten pomysl, ale po pierwsze grupy moglyby nie przekroczyc ilosc trzech kursantow - co pozwala polaczyc propagowanie pozytywnych skutkow i skutecznosc indywidualnych lekcji -, po drugie stworzylismy tu solidna community, i jest zaufanie miedzy nami. Gdyby nie bylo, nikt nie umiescilby prosb o pomoc w tlumaczeniu. Jestem wlochem i ucze wloskiego we Wroclawiu - co stanowi czesc mojego dochodu -, czy inicjatywa takiej natury odpowiadalaby Waszym oczekiwaniom? Oczywiscie oferta bylaby wazna dla mieszkajacych we Wroclawiu;) I'm open to new proposals.
Czy to reklama? moze tak, ale czemu nie? Spedzam tu tyle czasu, czas na zmiany:)
trochę późno odpisuje, ale byłam odcięta od internetu;P. Bardzo się cieszę, że możesz mi sprzedać te komiksy...może w końcu moja znajomość włoskiego pójdzie do przodu;)Dobrze się składa bo ja aktualnie studiuje i mieszkam we Wrocławiu;D i na lekcje też byłabym chętna;)to podaję Ci maila. odezwij [email]

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia