Cześć. mam pilną sprawę związaną z tłumaczeniem tekstu
"Tekst dotyczy transportu publicznego we Włoszech.
Najpopularniejszymi środkami transportu we Włoszech są autobusy i tramwaje, a w największych miastach także metro. Istnieje wiele możliwości zakupu biletu np. w barze czy w automacie. Wielu Włochów woli jeździć autem więc tworzą się korki i problemy z parkingiem. Na szczęście nastaje moda na jeżdżenie do pracy na rowerach i skuterach.
Czasami jeżdżę autobusami i pociągami ale moim ulubionym środkiem transportu jest motocykl. Jego największe zalety to prędkość i brak konieczności stania w korku."
Próbowałem korzystać z translatora i wyszły mi takie rzeczy
"Il testo riguarda trasporto pubblico in Italia.
Il mezzo di trasporto più utilizzato in Italia sono autobus e tram e metropolitana e le principali città. Ci sono molte possibilità come comprare un biglietto al bar o in macchina.Molti italiani preferiscono guidare una macchina così formato ingorghi e problemi di parcheggio. Per fortuna, la moda sta nascendo sul cavallo a lavorare su moto e scooter.
A volte mi giro autobus e treni, ma il mio mezzo di trasporto preferito è una moto. I suoi vantaggi principali sono la velocità e senza bisogno di stare nel traffico."
W miarę możliwości czasowych proszę o poprawę wypocin translatora.