Garzanti ? szukam słownika multimedialnego ...

Temat przeniesiony do archwium.
cześć, znacie może jakiś słownik multimedialny włosko-włoski (najlepiej z wymową) ? pozdrawiam, marcin
italian.about.com
Teodor Flonta: A Talking Dictionary of English and French Equivalent Proverbs Dictionnaire sonore des proverbes anglais et français equivalents
to mutimedialny ang-wloski

z tych na papierze uzywam Grande Dizionario Inglese-Italiano Italiano-Inglese. To jeden z najlepszych dostepnych

Nie znam mowiacego polsko -wloskiego slownika na CD-roomie.... www.etcaco.com sa 2 z tego co wiem ,ktore maja wymowe, ale zaden nie jest polsko-wloski. Oferuja tez software.
na :
italina.about.com znajdziesz linki do wloskich ksiegarni i tam tez sa rozne inne slowniki polecane.
(ten pierwszy slownik multemedialny to jeszcze oczywscie odp na Twoje pytanie z francuskiego portalu)
aha... i jesli znasz juz jakos angielski to z calego serca polecam ci
Champs-Elysées magazyn do francuskiego,
Acquerello italiano do wloskiego
Sa to magazyny kulturalne z zalaczona plyta ( nagrane artykuly). Po jednej strone jest artykul po wlosku ,a po drugiej objasnieone co trudniejsze slowka.Ukazujace tam sie artykuly sa przedrukiem tych najciekawszych publikacji na temat wydarzen kulturalno politycznych z niedawno ukazalych sie innych gazet i magazynow. Czytasz a jednoczesnie sluchasz tego co czytasz. Naprawde SWIETNE i bardzo mi pomogly w nauce!
http://www.audiomagazine.com/
Cze,

Jezeli nadal poszukujesz slownika daj znac [email]
sprawdź na stronie www.demauroparavia.it, może juz znasz a może sie przyda , pozdrawiam
bardzo fajna stronka tylko duzo to kosztuje tak na raz zeby kupic. czy w Polsce nie mozna tego dostac? tak po jednym egzemplarzu zyby kupic?pozdrawiam serdecznie [email]
Mam coś bardzo dobrego 100.000 słów wielki słownik multimedialny z wymową wszystkie formy czasowników, archaizmy statystyka slownotwórcza etc. sporo tego...
możemy sie dogadać ...
[gg]
Chcem mieć przyjaciela
A też dyslektyka?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Inne