ja też poproszę, ci ringrazio anticipatamente:), [email]
Lumaca
23 paź 2004
volevo dire ovviamente 'vi ringrazio'
margheritos
30 wrz 2005
Ja też proszę pilnie o wysłanie mi tego tel me more po włosku do nauki italiano w całości jesli można to prosze o wszystkie 3 poziomy na adres; [email] Pozdrawiam i będę czekać. Dzięki z góry!
margheritos
30 wrz 2005
Z tym tell me more to podobno jest problem, by go wysłać emailem, więc jeśli ktoś, kto czyta to forum go posiada proszę o kontakt na mojego maila / patrz wyzej / potem uzgodnimy szczegóły co do wysyłki. Dziękuję.
Emka26
04 lis 2005
Przepraszam a czy Ty aby nie przesadzasz? "Ja też proszę pilnie o wysłanie mi tego tel me more po włosku do nauki italiano w całości jesli można to prosze o wszystkie 3 poziomy" - myślisz, że jeśli ktoś wydał na ten program 400 zł to ot tak sobie udostępni go wszystkim chętnym? A Tobie to jeszcze pilnie i w całości. Gruba przesada.
anca.smile
04 lis 2005
ja słyszałam że mozna go sobie ściągnąć z e-mule niewiem jaki poziom ale wiem ze są ro dwie płyty
[konto usunięte]
04 lis 2005
Ja ściągnęlam sobie ten program z e-mule i jestem bardzo zadowolona.Ściągalam go przez ok 3 dni, program jest w języku angielskim więc i angielski sobie szlifuję.Tylko jak ktoś ściągnie sobie ten program to będzie potrzebowal kodu aby go uruchomić mi się gdzieś on zapodzial więc nie moge go teraz podać ale jak znajde to podam.