prośba tell me more

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przesłanie mi programu tell me more włoski na adres [email] Będę bardzo wdzięczna , z góry dziękuję!!
i może dla mnie jeszcze..:o) [email] z gory DZIEKI!!
W sprzedaży wysyłkowej tell me more kosztuje ok 400zł, i ktoś tą kasę musiał wybulić!!! Ja na to wydałam pół mojej pensji, mam nadzieję że nie znajdzie się taki frajer który prześle wam ten program, kupcie sobie sami, sorry ale wydaję mi się że to jest nieuczciwe.
Widzę, że jesteś bardzo życzliwa. To, że Ty kupiłaś ten program to jest twoja sprawa. Wiele osób prosiło o ten program na łamach tej strony internetowej i z uczciwością to ma niewiele wspólnego. Gdyby każdy miał tak kalkulować to strony tego typu nie miałyby racji bytu. Bo o to chodzi przecież, żeby sobie wzajemnie pomagać i w miarę możliwości wymieniać się różnymi programami nie pobierając żadnych opłat, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem to do sprzedawania służą raczje inne strony. A poza tym to jest prośba więc jeśli ktoś nie chce to nie musi przesyłać. Tak czy owak jeśli znajdzie się jakaś bardziej życzliwa osoba to proszę o ten program (tell me more włoski), a jeśli nie to trudno. Pozdrawiam [email]
Myśle że przesłanie go jest NIEMOŻLIWE bo smam pierwsza część ma ponad 400MB.....druga zresztą też, na skrzynce mieści zwykle się 10MB:-)))
.....i czego ty oczekujesz,jednak musisz kupić oryginalną wersię ,sorry ale takie są realia,niestety ekonomia rządzi życiem...
Wszyscy chca Tell me More a ja dla odmiany chcialabym testy CILS. Czy ktos bylby tak mily? moj adres: [email] Dzieki
Ponawiam prosbe: ma ktos testy CILS
A czy ten program jest wart zakupu? Jakie ma możliwości? Czy są jakieś teksty do słuchania? Ja szukam programu, który ma ćwiczenia na słuchanie mniej więcej poziom Cils 3 lub 4.
Moim zdaniem lepszym programem do nauki włoskiego jest "Linguaphone - Italian All Talk"! Jest to program na 16 CD ! Są to dialogi amerykanki, którą uczy włoch uczy włoskiego:-)))) Wersja językowa:angielsko - włoska!!!!.....po polsku chyba nie ma :-(....ale naprawde polecam !!!!
Cześć, ja mam program tell me more, są to dwie płyty(sa tam różne stopnie zaawansowania). Tak jak ktos już wcześniej powiedzial na maila raczej nie da sie tego wyslac. Mam taka propozycje, jeśli miałabys też jakis program nauki wloskiego na płycie (oprócz lingua match i translatora bo to już mam) to mogłybysmy sie wymienić, przesłac sobie pocztą. Jakbys była tym zainteresowana napisz na maila: [email]
czy moge Cie prosic o przeslanie mi tell me more (wloski). Z gory bardzo dziekuje. [email]
Witam wszystkich
Gdyby znalazł sie jakiś zyczliwy co by mi mógł wysłać ten program zwykłą pocztą bym był baaardzo wdzieczny !! Niestety nie moge nic zaoferować w zamian bo dopiero chciałbym zaczac przygode z tym językiem. Chyba ze interesuje kogos cos do francuskiego. Prosze pisać na adres: [email]
wasza nieporadnosc jest przerazajaca.

testy CELI sa do pobrania, na stronie uniwersytetu w Perugii
w sprawie CILS wystarczy napisac do uniwersytetu w Sienie, i oni mailowo wysylaja testy z ostatnich lat

tell me more wloski, jest wystawiony na allegro, a cena to ok.20 zl

by znalezc strony wloskich uniwersytetow w tym przerazajacym gaszczu informacji internetowych w jakim nie umiecie sobie dac rady, wystarczy skorzystac z wyszukiwarki. Na przyklad www.google.pl

i ja chcialabym tez prosic zyczliwych. Jak sie taki znajdzie. Pokserujcie ksiazki do wloskiego jakie macie w domu, i wyslijcie mi prosze na moj adres poczta. A jak nie macie czasu na kserowanie, to wyslijcie mi pieniazki, ja podam numer konta. Wtedy kupie sobie nowe. Bede baaaaardzo wdzieczna.
Moge Ci pomoc mam ten program i moge go przegrac. skontaktuj sie ze mna przez [gg] . a moze masz cos z angielskiego? Pozdrawiam
bardzo proszę jeżeli ktoś mógłby mi przesłać ten program do nauki włoskiego jeszcze raz proszęna E-mail [email]
Ludzie, przesłać taki program na pocztę. Wam się w główkach poprzewracało. Toż to 2 płyty po 420 i 490 MB!!!! Proponuję ściągnąć z eMule etc. (mi jeszcze godzinka została, i będę miała )
chodzi mi oczywiście o tell me more, ale jeszcze luknijcie tu: http://academic.brooklyn.cuny.edu/modlang/carasi/site/lessons/lesson01/pageone.html stronka gdzie można się co nieco nauczyć. Pozdro!
O ile się orientuję to ten program kosztuje 273 zł a nie 400 zł.
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/302571
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa