link free do tell me 7

Temat przeniesiony do archwium.
[wpis usunięty]
linki z 100% sprawdzonego forum mam nadzieje ze beda dzialac
brzydze sie ludzmi ktorzy ciagna kase za pomoce naukowe
wrazie jakis problemow pisac moze cos mi sie uda zaradzic
aaaaa i bez pisania czy moglbys wyslac to na meila bo sie nie da wiec szkoda czasu na pisanie:))
OPIS CALEJ INSTALACJII: PO SCIAGNIECIU LINKOW NAJLEPIEJ SCIAGAC KAZDY POZIOM DO INNEGO FOLDERU (NIE BEDA SIE NAKLADAC NA SIEBIE) MOZNA WYPAKOWAC PLIKI I NAGRAC SOBIE NA PLYTKE.EWENTUALNIE KORZYSTAJAC Z WIRTUALNEGO DYSKU ZOSTAWIC NA KOMPIE(PROGRAM DO WIRTUALNEGO DYSKU TO DEamon tools) odpalamy instalacje !!!! po zainstalowaniu wchodzimy do folderu w ktorym musimy podmienic (zcrakowac skrot pulpitu) oto link koncowy do tego craca
http://rapidshare.com/files/53156240/tmm.rar

mysle ze juz prosciej sie nie da wytlumaczyc pozdrawiam:)
Chyba coś nie działa, bo ściagając pierwszy plik w połowie wyskoczył jakiś błąd i się skończyło.
przed chwila doslownie sprawdzilem i sciagnol mi sie bez problemu ponow probe mozliwe ze byl klopot na laczu bo raczej jak juz sie sciaga to tylko przerwa na laczu moze go zatrzymac:) pozdrawiam
Cyprian a nie mógłbyś mi tego chociaż na maila wysłać? bo problem jest taki, że ściągnę jeden plik i muszę odczekać długo, żeby móc pobierać następne. Ściągnąłem pierwszy plik i muszę czekać 90 min, aby móc dalej ściągać. Bardzo proszę. Jeśli się zdecydujesz to mój mail pietro2317{at}gmail.com Bardzo proszę, z góry dzięki pozdrawiam

{at} zamień na @
wiem ze musisz czekac jezli masz stale lacze jezeli masz neo to tylko restartuj modem i ci sie zmieni adres ip i bedziesz mogl link po linku brac.
a powiedz mi jak ci przesle chodz jeden link na meila jak ma 100mb a 10m przechodzi jednorazowo!!!! sa to 3 plyty kazda okolo 700mb wiec prosze juz nie piszcie wyslij mi na meila bo fizycznie sie nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam neostrady w gmail poczta ma 2 GB
Z tego co wiem to chyba 1GB ale nie wazne ja nie mam tam jeszcze konta ale zaloze je jak tylko wroce z pracy to postaram ci przeslac:)
czego sie nie robi by komus pomoc:))))))))))
AAAAAA DOBRA a teraz powaznie zakanczam ten temat : wyjasniam to ludzia ktorzy nie rozumieja pojemnosc skrzynk 2gb to jedno ale nie da sie wyslac wiadomosci z zlacznikiem po wyzej 10mb wwiec prosze was juz nie PISzcie wyslij mi meilem bo nie przejdzie taki duzy plik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LITOSCI!!!!!
A mnie to wcale nie działa.Ściągnęłam cały pierwszy poziom i prawidłowo się wypakował tylko pierwszy plik a przy reszcie nie da się tego głównego pliku o rozszerzeniu mdf rozpakować.Pojawia się błąd CRC.
Ktoś wie czy to się jakoś da zrobić?Próbowałam 2 różnymi programami do kompresji i oba błąd wskazują.
plik został uszkodzony podczas ściągania ,niestety jedynym sposobem jest pobranie pliku jeszcze raz
jezeli sie tak stalo napewno zostal pominiety jakis link sprawdz jeszcze dokladnie:)))
Jezeli linki daja sie sciagnac to na bank dzialaja:)))
Sam je wyprobowalem i wypakowalem przed wrzuceniem tutaj:)))
A i jezeli wszystkie masz linki to pomin to i wypakuj dalej;)))
Wydaje mi sie ze i tak sie wypakuja:)))
Naprawde nie pamietam jak to u mnie bylo ale na bank dziala;))))
Ściągam je na nowo,może to rzeczywiście jakiś bład przy ściąganiu powstał bo miałam kłopot z netem który się zatrzymywał by za chwilę znów ruszyć.Może to na pliki wpłynęło negatywnie choć niby ściagniete są całe.
Na razie zajmuję się poziomem 1.
Plik 1 mam oki rozpakowany.Plik drugi ściągnęłam na nowo ale gdy chcę rozpakować to pojawia mi się zebym "włożyła dysk z plikiem 3" może dopiero jak będa wszystkie to trzeba rozpakować.Więc obecnie ściągam trzeci.Trochę to potrwa.

Dzięki za odpowiedzi.Dzięki Kozik.Jak ktoś ma jeszcze jakieś sugestie jak to robić należycie to proszę.
Koyiku, a czy ten program jest z polskim interfejsem,bo napisales ze sciagnales go i dziala ci.
Niestety sie nie dalo wypakowac plikow "mimo to" wiec tak jak napisałam powyżej ściagam od nowa.

Myślicie że powinna je wypakowywać jak już ściągnę całe 3 poziomy czy wystarczy jak najpierw pierwszy poziom ściągne i wypakuję i potem bede drugi sciagac.

Planuje i tak całośc zgrać na płytkę za pomoca alokohola.
Jak dobrze pamietam to chyba w pieciu jezykach jest:))))
Oczywiscie ze jest polski:)))
A i nie zapomnij o ostatnim linku:)))
Ktory podmieniaqmi zamiast oryginalnego:)))
I jak chcesz to mozesz odpalic z deamone te lekcje:)))
To jest wirtualny dysk:)))
Dzięki za wypowiedź.
Na razie ściągam poziom 2, trochę to potrwa:)

Możesz wyjaśnić o co chodzi z tym crackowaniem?
Bo ja skopiuję wypakowane pliki na cd. I co wtedy?
Mam ten ostatni plik inaczej nazwać,czy jak?
Tylko proszę łopatologiczne wyjaśnić,nigdy jeszcze nie nagrywałam dysku ani nie crackowałam.
Narazie sciagni to co cie interesuje:))))
A ostatni link z podmianka jak wypakujesz to wyskoczy ci ikonka podobna do tej ktora bedziesz mial po zainstalowaniu programu:))wezmiesz nowa ikonke i wkleisz w miejsce starej:)))
Jest:)Wypakowałam,uruchomiłam przez Daemon i zrackowałam.Działa:)Dzięki!
Teraz myślę o tym by zgrać to na cd. Jak to zrobić?Czy po prostu przenieść wszystko co jest w folderze Aurog i będzie działąć?
A może jakoś się da za pomocą tego daemon?
Zgraj wszystkie pliki na plytki lub jedna dvd bedzie najlatwiej:)))
No chyba ze zrobisz obraz alkoholem to bedzie sie odpalac automatycznie po wlozeniu cd:)))
Tu taj znajdziecie wszystkie linki:)))
http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=26624
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia