szukam pracy w polsce !

Temat przeniesiony do archwium.
po 11latach we wloszech szukam pracy w polsce woj.malopolskie.jesli ktos cos wie prosze o pomoc!!!!!!!
powodzenia..
wiem cos na ten temat chetne pogadam na [gg] pozdrawiam i powodzenia
Ale..co ty potrafisz? Co ty chciałabysz robić?
ja wręcz przeciwnie, po 3 latach pracy w Polsce szukam pracy we Włoszech
Powodzenia!
dla tych co szukaj pracy we Wloszech/zerkniuj na posty o badante/..albo zwroc szczegolna uwage na kryzys/i bezrobocie/ w Itali: Po raz od wojny sklepy we Włoszech otwarte 1 maja...Po raz pierwszy w powojennej historii Włoch 1 maja czynne będą w tym roku sklepy w wielu miastach tego kraju. Nakazuje to niekończący się kryzys gospodarczy, z którego zdają sobie sprawę również związki zawodowe. Pierwszego maja zakupy będą mogli robić mieszkańcy Mediolanu, Turynu, Genui, Cagliari i Palermo. calosc tu:http://polonia.wp.pl/title,Pierwszy-raz-od-wojny-sklepy-we-Wloszech-otwarte-1-maja,wid,12201949,wiadomosc.html
..a przy okazji jak wyglada Swieto 1 Maja w Itali:D
Stefantastica, qual'e' la tua opinione sulla situazione impiego in Polonia?
michele 1..najgorzej placa w lodzkim..najlepiej na Mazowszu
Sette,jesteś z łódzkiego??
a skad!...byla ta notatka na HotMoney
łee..myślałam ,że jesteś "prząśniczką" ;-))
pochodze z Bieszczad ale od lat mieszkam na Mazowszu
dziewczyna z lasu ;-)
ja jestem z małopolski, i też szału nie ma
..po znajomosci..po znajomosci..tylko szuka sie pracy :D
Jeżeli znasz język włoski to napisz na mój adres:
ordonn @gazeta.pl
Ciao Eug, a Cracovia e a Varsavia vedo molte offerte di lavoro per gente qualificata. In Italia la gente qualificata non la vuole nessuno.
Che dire? Gente con anni di esperienza, bravi lavoratori, impiegati con famiglia a carico, vengono scaricati letteralmente dall'azienda senza garanzie. I manager? Scaricati pure loro! Pure la Bialetti si trasferisce. Secondo me c'è più lavoro in Polonia. Ovviamente i salari sono diversi. Una persona giovane e qualificata fa meglio a scappare dall'Italia, se non ha "santi in Paradiso".
Offre più lavoro la camorra che lo stato.
asiek33 witaj, to ja eewell, ostatnio pytałam o formularz E-301, ale mam jeszcze kilka pytań, jakbys mi mogła jeszcze co nieco podpowiedzieć. Moj mail to: [email]
dzieki
wszedl taki na forum i mowi: piszcie do mnie !A kto cie zna????Nikt cie nie zna, latwo cie rozpoznac hehehe Infantylny...czyli w skrocie Inf.....ty jak Ordonka stale grasz w starych filmach! ze starymi scenariuszami buhahahaha. Nie piszcie do trola ludzie!
Niemcy pracują w… Polsce.http://www.radiozet.pl/Wiadomosci/Gospodarka/Niemcy-pracuja-w-Polsce
LOT, pierwszy raz od 15 lat, przyjmuje na staż studentów. Młodzi ludzie poznawać będą tajniki pracy w lotniczym koncernie. Choć wakacyjne praktyki będą darmowe, to firma ma prezent dla każdego stażysty - dostaną oni bilety lotnicze. http://www.dziennik.pl/gospodarka/article622364/Idz_na_praktyki_dostaniesz_bilet.html#reqRss
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia