ASP Mediolan

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc ! mam do wszystkich, ktorzy potrafia mi udzielic jakichs info, pytanie, a mianowicie; slyszalam, ze w mediolanie jest najelpsza akademia sztuk pieknych w calych wloszech, czy to prawda? i jesli tak czy ktos z Was moze tam studiuje i moglby mi w zwiazku z tym udzielic jakichs informacji na temat tych studiow ? bede niezmiernie wdzieczna ! pozdrawaim !
Moja dobra znajoma tam studiuje, chociaż w tej chwili jest na wymianie niedaleko Paryża. Jeśli będzie dyspozycyjna to przekaże Ci jej e-mail: może bedzie Ci w stanie udzielić wszelkich potrzebnych informacji.
Pozdrawiam
Ach byla bym Ci niezmiernie wdzieczna ! :) jesli tylko bedzie dyspozycyjna to od razu przekaz mi prosze jej maila.
Rowniez pozdrawiam !
Mozesz tez zajrzec bezposrednio na strone http://www.accademiadibrera.milano.it/ :) Jest jeszcze inna szkola w Mediolanie, ale z tego co pamietam prywatna,mozna studiowac ceramike i takie rozne ;). Chyba na corso Vercelli.Nie jestem pewna, ale jesli Cie to interesuje, to moge poszukac.pozdrawiam :)
Kokosza Nel; dziekuje za adres stronki :)
interesuja mne studia na ASP z zakresu form przemyslowych, jesli orientujesz sie moze czy na tej prywatnej uczelni o ktorej mowilas mozna studiowac na takim kierunku to czekam na jakies informacje :)
pozdrawiam !
Przepraszam w tej chwili jest na plenerze i nie ma bezposredniego dostepu do internetu...
Mamo Zosi.Przepraszam, ze tak to dlugo trwa.Szukalam w internecie wiadomosci o tej szkole, ale nic nie ma. Miesci sie w Palazzo delle Stelline,ale bede musiala sie tam po prostu wybrac,zeby sie czegos dowiedziec. Nie jestem pewna, czy to jest uczelnia, czy po prostu kursy.Przepraszam, jesli namieszalam :( Tak czy inaczej jest adres internetowy, gdzie znajduja sie adresy i opisy szkol artystycznych we Wloszech (juz ten adres podawalam, na forum "Akademia Sztuk Pieknych"). Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
Kokosza Nel nie musisz mnie przeciez przepraszac, ciesze sie, ze probujesz sie czegos o tej uczelni dowiedziec. Jesli bedziesz akurat obok niej przechodzila to jesli czas Ci na to pozwoli to wstap prosze i dowiedz sie czy sa tam organizowane tylko kursy czy jest to uczelnia :)
pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę