Słuchajcie czy ktoś kto studiuje już mógłby powiedzieć, czy na te studia idą tylko osoby które już sie włoskiego uczyły?? bo niby są one od podstaw, ale czy tam w ogóle idzie ktoś kto ani słowa po włosku nie umie?? proszę was bardzo o odpowiedź.
Ja studiuje w NKJO wloski. Moze isc kazdy co zna wloski lub nie. I tak wszyscy leca od zera a roboty starcza dla wszystkich ci co ida od 0 maja duzo kucia a i ci co juz znaja nie moga na laurach osiadac. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam NKJO, lepsze niz Uniwerek moim zdaniem
[konto usunięte]
19 cze 2005
Ciao Vilandra, conosci l'italiano??
vilandra
19 cze 2005
Certo che conosco! :-D
madziusia
20 cze 2005
osoby, które nie znają włoskiego już po roku w NKJo radzą sobie naprawdę rewelacyjnie:) polecam!!
[konto usunięte]
28 cze 2005
juz myslalam ze sama pojde z zerowa znajomoscia;) podtrzymalam sie na duchu
[konto usunięte]
28 cze 2005
cześć jak Ci poszło na maturze??? . Też sie wybieram na włoski :-)
italik
29 cze 2005
hey ja tez sie wybieram na NKJO oczywiscie na włoski:) mam pytanie czy trudno jest sie tam dostac chodzi mi tu np ile jest osób na jedno miejsce i czy jest duza konkurencja prosze o jakies dane:D pozdrawiam papa
[konto usunięte]
04 lip 2005
ustny - 100% , Pp - 98% , Pr - 91 %. pozdrawiam
[konto usunięte]
07 lip 2005
a mam jedno pytanko, czy są tu osoby co dawały papiery i do kolegium i na UŚ??? Bo jestem 13 na liście rezerwowych :-(( i nie wiem czy mam o czym marzyć, czy poprostu jak zwykle jest sztuczny tłok.....