Pilne Perugia Mieszkanie prosze o pomoc!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam prosze o pomoc ! probuje załatwic sobie mieszkanko max 240 euo n amiesiac w Perugii w ramacvh mojego wyjazdu na studia! Moze ktos tam byL? mieszkał? Bardzo prosze o podanie namiarów na wynajmujących pokoje !! Z góry bardzo dziękuję!!!
Ja mam ten sam problem.Od pazdziernika rozpoczynam studia w
Perugi,a jeszcze nie mam mieszkania.Początkowo szukałam "camera singola",ale za ową płaci sie wiecej.Wlasnie wrocilam z Włoch i bylam na uniwerku dla obcokrajowcow,ale wiekszosc ofert bylo juz nieaktualnych.Teraz szukam przez internet.Ale pociesze Ciebie,ze nie powinno byc z tym problemo,bo od pazdziernika beda nowe oferty.Poza tym spotkalam Polakow studentow z wymiany Erasmus i oni znalezli sobie pokoje w przystepnej cenie(przykladowo 180 euro za miesiac,ok 15 min piechota od univ dla obcokrajowcow)w ciagu jednego dnia.Przed uniwerkiem stalo tez kilka osob,z ofertami,ale sie nie pytalam.Ponoc bedzie ich wiecej w pazdzierniku.
Pozdrawiam.
http://www.perugiaonline.it/ tam jest kilka ofert.Ps a na ile jedziesz i jaki pokoj Cie interesuje??Pojedynczy czy podwojny??
hej dzieki za odzew! chetnie bym sobie z Toba pogadał przez telefon w sprawie mieszkania!! sontaktuj sie ze mna przez maila!!! bede bardzo wdzieczny!!!
wyjezdzanm na pol roku!! i intresuja mni epokoje jak najtansze