i jescze raz uj :)

Temat przeniesiony do archwium.
ja tak z czystej ciekawości przeprowadzam sądaż : kto w tym roku wybiera się na uj na italianistykę (ręka w góre:P) ? ja jestem pierwsza:) trza wiedziać jaką się ma konkurencje;) pozdro
To chyba jestem druga:)...Dobry pomysł z tym sondazem bo też chciałabym wiedzieć czy mam jakąś szanse:)
Saluti!
raggio di sole jesteś z okolic Bielska?
niom. z czechowic dz :)
hehe... ja tez jestem z Cz-Dz i juz studiuje italianistyke! Pozdrawiam:)
trakruję to jako dobry znak:) ludzie z czechowic się dostają :D
ja sie rowniez wybieram:P
o. jeszcze dołożę pytanie:D zdajecie na maturze włoski czy jakiś inny? ja zdaję włoski na podst i angielski czyli do wyścigu będzie mi się liczył ten drugi :)
hihihihi jaki zbieg okliczności:P ja też jestem z czechowic:)
Mature zdaje z ang i włoskiego na poziomie rozszerzonym a Ty?
sondaz
wloski na podstawowym i angielski na rozszeżonym :) a gdzie ty chodzisz do szkoły? (sie jeszcze zaraz okaże że sie codziennie spotykamy :P)
sondaŻ dla ścisłośći:D nie będę się tłumaczyć bo nie ma sensu. głupi błąd i tyle. mam nadzieję, że nie świadczy o mojej inteligencji ;)
Ja chodze do Skłodowskiej a Ty?
buhaha ja też :)) a myślałam że jedeyna zdaje u nas włoski bo tyroń na mnie oczy robił taaakie:P a zaraz zaraz... to ty może jesteś ola z f klasy?
tak tak Miło mi!a z kim mam przyjemność?
No to miło:) ja też chodziłem do Skłodowskiej... i jak powiedziałem p. Tyroniowi, że studiuję italianistykę to też był baaardzo zaskoczony:) pamiętajcie dziewczyny, że nie będzie łatwo się dostać... Dobrze sobie powtórzcie kulturę ogólnoeuropejską i poczytajcie coś na temat Włoch i wszystkiego co z tym najpiękniejszym krajem związane... Wkońcu biorą tylko 25 osób, a chce się dostać duuuzo duuuzo wiecej... A na wszelki wypadek pomyślcie o jakichs innych polskich uczelniach gdzie jest italianistyka:) Warto zdawać na kilka uczleni i miec wieksze prawdopodopbienstwo dostania sie gdziekolwiek:) Jeszcze raz pozdrawiam cieplutko! P.S. Aha, listening był przerąbany na egzaminie na UJ... przynajmniej tak mi sie wydaje...
na szczescie listeningu juz nie bedzie:) szkoda ze dopiero tematy do testu beda w grudniu ale damy rade musimy:D:D:D trzymam kciuki za was i za mnie hehe oczywiscie bedzie dobrze pozdrawiam
widocznie pan profesor w trampkach taki już ma styl że się dziwi:D teraz nie będzie listeninga bo z języka się tylko matura liczy (na szczęście:)) a studiujesz na ujocie?
do oli :)
aaa bo ja zapomnialam o najważniejszym :) ja jestem marta z 3e :D
ja tez studiuje na uj a na ktorym roku jestes delinquente?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa