Mam pytanko: Ponieważ wybieram się w przyszłości na studia do RIMINI chciałam zorientować się w uczelniach... I znalazłam tylko jedną uczelnie czy to możliwe?? Ktoś z was może studiuje tam?? Albo posiada jakieś informacje na ten temat prosze piszcie to dla mnie b. ważne :) pozdrawiem i prosze o szybką odpowiedź. Magda
Z tego co wiem za duzego wyboru nie masz :)
http://www.polorimini.unibo.it/Polo+Rimini/default.htm
jak bys sie decydowala na unibo to moge pomoc,
Pozdrawiam
Grzesiek (wozniak(at)cs.unibo.it)
[konto usunięte]
07 lut 2006
Grzesiu, zrobił się z Ciebie Wujek Dobra Rada, hehehe! Pozdrawiam serdecznie!
[konto usunięte]
08 lut 2006
Ej tylko plci pieknej pomagam, zle? :P (poza tym ze tu chyba nie ma meskiego przedstawicielstwa procz mnie)
dariuszewski
08 lut 2006
I tu się mylisz ... :) Ja zdecydowanie nie należę do płci pięknej :( Ale raczej nie rzucam się w oczy bo niewiele piszę..
[konto usunięte]
09 lut 2006
Ok, w Bolonii ujawnilo sie do tej pory 4 polakow lacznie ze mna, tu jestesmy we 2. To i tak niezla proporcja, bo moze wrozeczka powie ile mniej wiecej bylo dziewczyn :P
Madzialla
10 lut 2006
Grzesiu dziękuje napewno się do Ciebie odezwe ;) pozdro
[konto usunięte]
11 lut 2006
Ale chodzi Ci ile tam było dziewczyn??? Mnóstwo! :) ale tak na poważnie to koleżanek z Erasmusa doliczyłam się chyba min. 12 :) Pozdrawiam
[konto usunięte]
11 lut 2006
oczywiscie ze mnostwo :)
[konto usunięte]
08 mar 2006
Madzialla wyjezdzas do rimini na studia?
czy ktos wie jak tam duzo jest erazmusow???
Madzialla
17 mar 2006
Czy wyjeżdżam? hmmm mam to w planach ale w przyszłym roku. Ale planuje już od dawna :) Na wakacje tam jeżdże kofffam Rimini :) pozdro
[konto usunięte]
18 mar 2006
ja właśnie mykam na przyszly semestr tam i szukam info co i jak, bo jeszcze tam nie bylam