dni otwarte uj

Temat przeniesiony do archwium.
ja z pytaniem trochę nietypowym i może średnio na temat ,ale liczę że ktoś z was będzie zorientowany bardziej niż ja. otóż wybieram się po maturze na italianistykę na uj i słyszałam że 31 marca są dni otwarte tego kierunku... i właśnie się zastanawiamczy warto się wybierać na nie do krakowa. nie wiecie jak to dokładnie będzie wyglądać? na stronie www uczelni jest tylko data godzina i miejsce ale żadnych szczegółów :/
ja tez na to,ale za rok...a tak poza tym-to z czego zdajesz mature?jak sie przygotowujesz?odp
czyli widzę że ogólnie o dniach nie wiadomo nic:P
mature zdaję z polskiego włoskiego angielkiego i historii sztuki i w zasadzie jakoś specjalnie się nie przygotowuję jeszcze:D no nie wiem ja to będzie...
heeej, ja zdaje mature dokladnie z tego samego- polski angielski wloski i historia sztuki:) skąd jestes? ja z katowic, pozdrawiam!
podobno w zeszłym roku na dniach otwartych był niezły bałagan. jeśli jest się z daleka to chyba nie ma sensu jechac. chyba, że się ma taką silną wolę, bo motywacja nie zawsze starcza;-) ja mieszkam 40 km od Katowic, próbuje się dostać na italianistykę, ale włoskiego nie zdaję (tylko angielski, polski i historia), więc jesteście raczej w lepszej sytuacji. pozdrawiam
na italianistyke na UJ nie musicie zdawac wloskiego,bylam na dniach otwartych,zabrałam informator i tyle bo nie mialam czasu;/ chetnych 6 na 1 miejsce, zdawac trzeba polski i jakis jezyk na rozsz. to tyle chyba:P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia