filologia w zakresie jezyka wloskiego

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich:*

czy ktos z was moze sie orientuje jakie to sa studia NIESTACJONARNE -dotychczas wieczorowe/tak napisane jest na stronie UJ/ czy sa to te studia zaoczne?
i czemu tak dziwnie je nazwali? filologia w zakresie jezyka wloskiego a nie filologia wloska albo italianistyka? :(jak zaoczne to dla mnie super,albo co tydzien likendowo- bardzo by odpowiadalo, ale jak weczorowe zwykle to dupka:( nie wiem czemu tak nawali dziwnie moze ktos z uj bedzie sie orientowal blizej o co chodzi? napisalm maila do nich ale jakos sie nie spiesza z odpowiedzia.
Może chodzi o eksternistyczne?
filologia w zakresie języka wloskiego w tym roku wygląda inaczej ponieważ zajęcia odbywają się w tygodniu i wieczorami. W zeszłych latach odbywała się w każdy weekend (tzn. po poludniu w piątek, cała sobota i do południa w niedziele) Ale w tamtym roku zmienili to i zajęcia odbywają się w tygodniu
:( i tak juz sie nazywalo toto w zeszlym roku? myslalam ze wlasnie tak nazwlai bo zmienili ze zwyklych wieczorowych na weekendowe...
szkooooodaaa....
Mam prośbe do ciebie Armino, albo do kogos kto mógłby mi udzielić informacji o tych wieczorowych studiach jezyka włoskiego. mam kilka pytan i wąpliwości dlatego prosze o pilny kontakt studentow albo innych wtajemniczonych :)) moj nr [gg] , mail [email] bardzo mi na tym zalezy wiec z góry dziękuje
Mróweczko najlepiej będzie jek wejdziesz na strone UJ na studia nie stacjonarne (3 letnie wieczorowe) a tam wszystko pisze jezeli mimo to mialabys jakies pytanka to zadzwoń na uczelnie i poprostu pytaj:) ja tak zrobilam i wszystko mi juz wiadome:) pamietaj kto pyta nie błądzi:) ciao!!
hej ja własnie sie zastanawiam nad tymi studiami złozyłam tam papiery i zalezałoby mi zeby chodzić codziennie wieczorem. Na stronie widziałam ze 2 rok juz ma piatek i sobota to sama juz nie wiem czy od tego roku przez 3 kolejne lata bedzie codziennie?
no to o co mogłam zapytac na UJ i to mogłam sie dowiedziec ze strony to juz wiem, ale zalezy mi na bardziej na info od ludzi ktorzy to studiuja i moga to obiektywnie ocenic, że tak powiem "od kuchni" :) a według tegorocznych kryteriow jesli mam 73% z pods polaka i 80% z pods anglika to mam jakies szanse na te studia?? wie ktos jakie tam byly progi punktowe w zeszłym roku? z góry dzięki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia